Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alertă la Luvru! Poliţia franceză a evacuat esplanada din faţa Muzeului, din motive de securitate

Poliţia franceză a evacuat duminică, în ziua alegerilor prezidenţiale, esplanada din faţa Muzeului Luvru, din motive de securitate.

de Redactia Observator

la 07.05.2017 , 15:28

Poliţia franceză a evacuat duminică, în ziua alegerilor prezidenţiale, esplanada din faţa Muzeului Luvru, din motive de securitate.

Prefectura de Poliţie din Paris a anunţat pe Twitter că evacuarea Esplanadei Luvrului ţine de “simple verificări în curs desfăşurate ca măsuri de precauţie”.

Imagini de la faţa locului arată poliţia izolând zona cu bandă, în timp ce oamenii erau îndepărtaţi de muzeu, scrie Washington Post.

Articolul continuă după reclamă

Presa locală a afirmat că un câine poliţist ar fi găsit un pachet suspect în zonă, dar informaţia nu a fost confirmată deocamdată.

Potrivit Associated Press, curtea evacuată este locul unde Emmanuel Macron şi echipa sa intenţionează să sărbătorească o eventuală victorie.

Reprezentanţii candidatului de centru au anunţat că esplanada a fost evacuată ca măsură de precauţie, fără a preciza natura ameninţării.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Alertă la Luvru! Poliţia franceză a evacuat esplanada din faţa Muzeului, din motive de securitate