Antena Meniu Search
x
LIVE

Alertă lângă Capitală! Flăcările au înghiţit zeci de mii de metri pătraţi de vegetaţie în Buftea. În apropiere există şi o magistrală de gaze

Alertă lângă Capitală. Zeci de mii de metri pătraţi de vegetaţie au luat foc pe un câmp din apropiere de Buftea. Flăcările se apropiau periculos de calea ferată, astfel că circulaţia trenurilor a fost oprită. În apropiere, există şi o magistrală de gaze. Pompierii s-au luptat ore întregi să stingă focul.

De Redactia Observator la 01.10.2023, 08:40
Vezi și

Flăcările uriaşe au înghiţit suprafeţe uriaşe de teren. Iar fumul gros s-a ridicat la zeci de metri înălţime. Pentru că exista pericolul ca vâlvătaia să se extindă pe calea ferată, dar şi pe un drum naţional, autorităţile au oprit circulaţia trenurilor.

Trenurile s-au pus în mişcare după mai bine de 30 de minute pe această rută. Autorităţile au cerut oprirea curentului electric pe calea ferată pentru ca pompierii să poată interveni şi să stingă incendiul de vegetaţie. Aşteaptare din câmp a nemulţumit călătorii.

16 autospeciale au fost trimise în teren. Localnicii din Buftea au stat cu frica în sân. La marginea localităţii există o magistrală de gaze.

Voluntar: Au venit pompierii. Am mai fost şi noi, i-am mai ajutat şi noi cu ce am putut.

Flăcările sunt coontrolate în acea zonă, însă pericolul nu a trecut. Momentan, pompierii nu au reuşit să stabilească de la ce a izbucnit incendiul.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Alertă lângă Capitală! Flăcările au înghiţit zeci de mii de metri pătraţi de vegetaţie în Buftea. În apropiere există şi o magistrală de gaze