Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ALERTA METEO de ploi torenţiale, grindină şi vijelii, PRELUNGITĂ! Anunţul de ULTIMĂ ORĂ de la ANM

Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit avertizarea de instabilitate atmosferică accentuată şi ploi însemnate cantitativ.

de Redactia Observator

la 27.07.2017 , 10:47

Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit avertizarea de instabilitate atmosferică accentuată şi ploi însemnate cantitativ.

Astfel, potrivit meteorologilor, în intervalul 27 iulie, ora 12:00 - 28 iulie, ora 12:00, în sud-estul teritoriului, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi 20...25 l/mp şi pe arii restrânse 50...60 l/mp.

Articolul continuă după reclamă

De asemenea, vor fi perioade de timp, în care astfel de fenomene se vor semnala local și în restul Moldovei și al Munteniei, inclusiv în zona municipiului București, precum și în zona Carpaților Orientali și Meridionali.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » ALERTA METEO de ploi torenţiale, grindină şi vijelii, PRELUNGITĂ! Anunţul de ULTIMĂ ORĂ de la ANM