Antena Meniu Search
x

Alertă meteo cu efect imediat, mai multe judeţe sub avertizare de vreme rea

Alertă meteo cu efect imediat. Fenomene meteo extrem de periculoase afecteatză 6 judeţe. Meteorologii au emis, sâmbătă, mai multe avertizări nowcasting de ceaţă care va determina scăderea vizibilităţii în unele locuri sub 50 de metri. 

Alertă meteo cu efect imediat. Meteorologii au emis, sâmbătă, mai multe avertizări nowcasting de ceaţă care va determina scăderea vizibilităţii în unele locuri sub 50 de metri. Sunt afectate șase județe.

Potrivit ANM, până la ora 10.00, în judeţele Braşov, Covasna şi Harghita se semnalează ceaţă care determină reducerea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

De asemenea, o atenţionare similară a fost emisă pentru judeţele Argeş, Dâmboviţa şi Buzău. Aceasta este în vigoare până la ora 8.00.

Tot până la ora 8.00 sunt valabile atenţionări emise în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă de ANM, vizând unele zone din judeţele Ialomiţa, Prahova, Argeş, Dâmboviţa şi Buzău, unde se semnalează ceaţă, cu reducerea vizibilităţii.

De asemenea, până la ora 8.00 se află sub cod galben de ceaţă judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, unde, pe lângă ceaţă, poate apărea şi chiciura.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Alertă meteo cu efect imediat, mai multe judeţe sub avertizare de vreme rea