Antena Meniu Search
x

Video Alertă pe mare, în apropiere de Tuzla. O ambarcațiune răsturnată a fost observată plutind în derivă

Alertă pe mare, în apropiere de localitatea Tuzla! O ambarcaţiune răsturnată a fost observată plutind în derivă şi a creat panică. 

de Redactia Observator

la 04.04.2024, 07:26

Alertă pe mare, în apropiere de Tuzla. O ambarcațiune răsturnată a fost observată plutind în derivă
Alertă pe mare, în apropiere de Tuzla. O ambarcațiune răsturnată a fost observată plutind în derivă - ARSVOM

Deşi mai multe echipaje de salvare a fost trimise în zonă, aceştia nu au găsit încă nicio persoană în apropierea bărcii abandonate. După ore în şir de căutări, ambarcațiunea a fost remorcată nava şi adusă în port. Investigaţiile continuă în acest caz.

"Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a fost alertată de către Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) cu privire la o ambarcațiune răsturnată, în zona travers Tuzla.

Nava SAR ARTEMIS, din cadrul ARSVOM a fost solicitată să intervină pentru a efectua operațiuni de căutare și salvare. La ora 17:45 (n.r. 03.04.2024) Sar Artemis a ajuns in poziția indicată și a început căutarea în sector, conform instrucțiunilor de la MRCC.

În urma căutărilor nu a fost găsită nicio persoană, urmând a se face investigații cu privire la această situație. Ambarcațiunea a fost remorcată de către nava Sar Artemis, urmând a fi adusă în port. Pe măsură ce vor apărea noi dispoziții, revenim cu informații", a transmis ARSVOM.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Alertă pe mare, în apropiere de Tuzla. O ambarcațiune răsturnată a fost observată plutind în derivă