Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tractor spulberat de TIR, pe un drum din Galați. Camionul și utilajul s-au răsturnat pe câmp, iar unul dintre șoferi a murit

Tragedie, în această dimineață, pe un drum din județul Galați. Un bărbat în vârstă de 47 de ani a murit după ce tractorul pe care îl conducea a fost lovit din spate de un TIR. În urma impactului, atât utilajul, cât și camionul condus de un tânăr de 27 de ani au ieșit de pe carosabil și s-au răsturnat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.05.2023, 10:48

Potrivit reprezentanților IPJ Galați, accidentul a avut loc pe DE 581.

Tractoristul a murit în urma impactului

"La data de 16 mai 2023, la ora 07.29, Poliția Galați a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că pe DE 581 a avut loc un accident rutier. Din verificările preliminare efectuate la fața locului, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați – Biroul Drumuri Naționale și Europene au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 27 de ani, din satul Fălciu, județul Vaslui, în timp ce conducea un tir pe DE 581, având direcția de deplasare dinspre municipiul Tecuci către municipiul Bârlad, la km 42 + 200 de metri, a intrat în impact față spate cu un tractor, care era condus, în aceeași direcție de mers, de un bărbat, cu vârsta de 47 de ani, din comuna Priponești, județul Galați. În urma impactului, cele două autovehicule au părăsit partea carosabilă și s-au răsturnat pe câmp, iar, din păcate, conducătorul tractorului a decedat. La testarea alcoolscop a bărbatului de 27 de ani, rezultatul a fost negativ, însă a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei", au transmis reprezentanții IPJ Galați.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragicul accident rutier.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tractor spulberat de TIR, pe un drum din Galați. Camionul și utilajul s-au răsturnat pe câmp, iar unul dintre șoferi a murit