Antena Meniu Search
x

Tragedie în Vaslui! Tânărul fotbalist Alex Ştefan Rusu a murit la doar 16 ani, în urma unui atac cerebral. "Ne-ai lãsat prea devreme..."

Tragedie în Vaslui. Alex Ştefan Rusu, un jucător al echipei de fotbal de liga a IV-a "Flacăra Muntenii de Sus" s-a stins din viaţă la doar 16 ani.

Tragedie în Vaslui. Alex Ştefan Rusu, un jucător al echipei de fotbal de liga a IV-a "Flacăra Muntenii de Sus" s-a stins din viaţă la doar 16 ani, în urma unui atac cerebral.

Alex Ştefan Rusu era elev la Liceul cu Program Sportiv din Vaslui, vestea morţii adolescentului fiind dată duminică de reprezentanţii echipei de fotbal.

"Doliu în echipa Flacăra. Ştefan Alex Rusu, odihneşte-te în pace ! Condoleanţe familiei Rusu,care astăzi au pierdut un membru al familie. La doar 16 ani, Alex a suferit un atac cerebral!", au anunţat oficialii echipei.

Pe acelaşi subiect

Presa din Vaslui scrie că Alex Ştefan Rusu visa sã joace în Liga I, însã toate planurile i-au fost date peste cap în urma unui control, când medicii i-au descoperit o boalã de inimã. 

A fost nevoit sã renunţe la fotbal, însă nu şi la visul de a deveni un mare fotbalist. 

A început sã strângã bani pentru operaţie, muncind alãturi de tatãl sãu în domeniul constructiilor. La începutul acestui an si-a încercat norocul si în strãinãtate. Alex Ştefan Rusu s-a întors acasã, iar sãptãmâna trecutã s-a internat la un spital din Iaşi, unde medicii au început sã-l pregãteascã pentru intervenţia chirurgicalã atât de asteptatã. 

Momentul a fost amânat însã dupã ce medicii i-au descoperit o infecţie în sânge. A fost bãgat sub un tratament cu antibiotice şi externat. Trebuia sã se întoarcã în spital la începtul acestei sãptãmâni. Din pãcate, Stefan nu a mai apucat sã intre în sala de operatie. Sâmbãtã, în timp ce era cu câtiva prieteni a cãzut, ca fulgerat, din picioare, iar ieri, cadrele medicale i-au anunţat decesul. Un atac cerebral i-a curmat definitiv visul, acela de a deveni un mare fotbalist.

"Te aşteptam sã vii acasã, însã ţi-ai ales un alt drum"

Rudele, prietenii, colegii de clasă sau de echipă sunt stupefiaţi de moartea prematură a lui Alex Ştefan Rusu.

Pagina de Facebook ale echipei de fotbal, dar şi contul personal al jucătorului au fost asaltate de mesaje de condoleanţe.

“Ai lãsat o durere de nedescris în urma ta, Stefan, mi-ai fost un prieten devotat, ai fost un bãiat respectuos si cu bun-simt. Dumnezeu sã te aibã în pazã, sã te ierte si sã te odihneascã în pace! Drum lin cãtre cer!”, a fost mesajul Cristinei-Elena. 

“O sã ne amintim mereu de tine exact asa cum ai fost: acel bãiat super de treabã si amuzant …încrezãtor si ambitios ! Condoleante familiei”, a scris şi Andreea. 

“Dumnezeu sã te ierte, prieten drag. Ne-ai lãsat prea devreme, toti te asteptam sã vii acasã, însã ti-ai ales un alt drum .. Nu te vom uita niciodatã asa nebun cum erai tu de ne fãceai pe toti sã zâmbim de fiecare datã cand eram lângã tine.. O sã ne lipsesti mult”, a fost un alt mesaj postat pe reţeaua de socializare.

Alex Ştefan Rusu îsi dorea foarte mult sã calce pe urmele lui Mihai Vodut, fotbalist plecat din Muntenii de Sus şi ajuns în Liga I, la Viitorul lui Gheorghe Hagi. Ieri, visul lui Alex s-a stins...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tragedie în Vaslui! Tânărul fotbalist Alex Ştefan Rusu a murit la doar 16 ani, în urma unui atac cerebral. "Ne-ai lãsat prea devreme..."