Antena Meniu Search
x

Apar noi dezvăluiri după finala Halep - Wozniacki. Fosta jucătoare Chris Evert divulgă ce a vorbit cu antrenorul Simonei, cu câteva minute înaintea finalei (Video)

Simona Halep a scris istorie la Australian Open. Chiar dacă a pierdut în faţa Carolinei Wozniacki, românca dat dat dovadă de ambiţie şi sacrificiu.

Chiar şi înfrântă, Simona Halep a scris istorie la Australian Open. Chiar dacă a pierdut în faţa danezei Caroline Wozniacki, românca noastră dat dat dovadă de ambiţie şi sacrificiu.

Într-o temperatură infernală şi cu ambele glezne accidentate, Simona Halep a dat pe teren tot ce a avut mai bun şi luptat până la ultima minge. 

Ieri, o fotografie în care Simona Halep apare pe un pat de spital a făcut înconjurul planetei.

Cu o perfuzie în mâna stângă, românca a stat câteva ore internată într-un spital din Melbourne.

Din fericire, sportiva din Constanţa este bine, a declarat în exclusivitate pentru Observator tatăl ei, Stere Halep. 

Astăzi, ies la iveală noi detalii care întăresc faptul că Simona Halep a fost extrem de slăbită, înaintea finalei de infarct de la Australian Open.

Darren Cahill, antrenorul Simonei, s-a temut încă de la începutul partidei că sportiva noastră va fi învinsă de Caroline Wozniacki.

Fosta mare jucatoare de tenis Chris Evert a dezvăluit că a discutat cu Darren Cahill cu puţin timp înaintea finalei Australian Open.

Potrivit lui Evert, australianul şi-a exprimat îngrijorarea din cauza problemelor fizice ale Simonei.

"Darren mi-a spus că SImona era nerăbdătoare să înceapă meciul, dar rezervorul ei era la un nivel minim, din ce în ce mai scăzut de la meci la meci. Într-un final, a fost extraordinar felul în care a luptat Simona, chiar şi în aceste condiţii. Am rămas uimită", a afirmat Chris Evert la postul ESPN, potrivit wwos.nine.com.au.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, în finala Australian Open. 

Românca a pierdut a treia finală de grand slam jucată în carieră şi, începând de astăzi, a coborât pe poziţia a doua a clasamenului WTA, după 16 săptămâni, adversara ei de sâmbătă urmând a fi noul lider WTA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Sport » Apar noi dezvăluiri după finala Halep - Wozniacki. Fosta jucătoare Chris Evert divulgă ce a vorbit cu antrenorul Simonei, cu câteva minute înaintea finalei (Video)