Antena Meniu Search
x

Video Alex Velea și Alina Eremia, primele mesaje după petrecerea sângeroasă din Padina. Cei trei suspecţi de crimă, fiii vrăjitoarei Sidonia, au fost reţinuţi

Un bărbat de 41 de ani din Târgovişte a fost măcelărit cu maceta pentru că şi-a apărat soţia de comentarii vulgare. Crima a însângerat unul dintre cele mai luxoase hoteluri din munţii României, aflat în Padina-Bucegi. Scandalul a întrerupt brutal o petrecere de ziua îndrăgostiţilor la care se distrau vedete din showbiz, printre care şi Alex Velea. Poliţiştii au identificat rapid suspecţii - fiii unei vrăjitoare celebre, care au fost reţinuţi pentru 24 de ore. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 12.02.2024, 13:12

Vezi și

Acestea sunt ultimele minute ale victimei - Sorin Anghel, proprietarul unei firme de pază şi tatăl a doi copii, zace în curtea hotelului de lux. În timp ce viaţa i se scurge, soţia se roagă îngenuncheată lângă el. Medicii care au venit cu mai multe ambulanţe nu l-au mai putut salva. După ce au luat primele declaraţii, poliţiştii spun că moartea i s-a tras în timpul petrecerii, când s-a certat cu trei tineri care aveau să devină călăii lui. Le-ar fi cerut socoteală pentru comentariile jignitoare pe care le făceau pe seama soţiei sale. 

Sârbu, Sârbu! 

Sorin a fost măcelărit cu maceta în faţa soţiei

La scurt timp după acest moment, Sorin Anghel a fost atacat cu o macetă de cei trei indivizi, fiii unei vrăjitoare celebre - Sidonia.

Pe acelaşi subiect

Bogdan Dinu, reporter Observator: Crima a avut loc în curtea acestui hotel din zona Padina. Încolţită de cei trei fraţi, victima nu a avut nicio şansă. Medicii au găsit pe trupul bărbatului 20 de răni provocate de macetă.

Georgian Drăgan, chestor: Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan. 

Alex Velea și Alina Eremia au transmis primele mesaje, după petrecerea sângeroasă de Valentine's Day

Crima sângeroasă a întrerupt o petrecere organizată cu ocazia Valentine's Day, unde se distrau, printre alţii, şi Antonia şi Alex Velea. Aceştia au postat pe paginile lor de socializare un mesaj prin care au transmis că nu au avut nici o legătură cu incidentul. În aceeaşi locaţie a fost prezentă şi câtăreaţa Alina Eremia, care a participat la o altă petrecere. Ea a precizat că nu are nici o legătură cu persoanele implicate. Muzica de petrecere a fost acoperită de urlete de groază.

Ana Grigore, reporter Observator: Fraţii au profitat pentru a se face nevăzuţi. S-au urcat în autoturismul parcat lângă hotel şi au pornit în goană. În tot acest timp, curgeau apelurile la 112. Alertaţi, poliţiştii au instituit filtre pe toate drumurile pe care aceştia o puteau apuca.

Ana Grigore, reporter Observator: Maşina cu care cei trei fraţi au fugit a fost găsită la aproximativ 20 de kilometri distanţă de hotel. Prezintă urme de sânge atât pe exterior, cât şi pe interior.

Suspecţii de crimă nu recunosc nimic

Poliţiştii au blocat maşina suspecţilor şi le-au pus cătuşe. Acesta este Laurenţiu, individul pe care martorii l-au văzut cum l-a măcelărit cu maceta pe bărbatul de 41 de ani. Nici el, nici fraţii lui Louis şi Armando nu recunosc nimic.

Reporter - Laurenţiu Marin: Era sânge în maşina ta!

- De la noi. Am fost tăiaţi.

- De ce l-aţi omorât? Te-ai tăiat în timp ce îl înjunghiaţi?

- El ne-a tăiat pe noi!

- El v-a tăiat pe voi?

- Da!

Reporter - Louis Marin: De ce l-aţi omorât pe bărbat? Care ar fi fost motivul?

- Cine i-a omorât? Ştiu eu ce spun nebunii?

Reporter - George Armando Marin: De ce l-ai omorât pe bărbat? Ce s-a întâmplat? De la ce s-a întâmplat?

-N-am omorât pe nimeni!

-Nu ai omorât pe nimeni?

- Nu! 

Vrăjitoarea Sidonia, mama suspecţilor de crimă, le ia apărarea. 

Sidonia Marin, mama suspecţilor: Copiii mei nu sunt vinovaţi. Am înţeles că acel individ ne-a agresat copiii şi ne-a atacat copiii. Atâta vă pot spune. Nici nu ştiu măcar cine este. N-am avut de-a face cu dânsul, nu-l cunoaştem, nu ştim absolut nimic.

Cei trei fraţi fac parte din clanul interlop Fabian

Fraţii care l-au atacat pe patronul firmei de pază din Târgovişte fac parte din clanul interlop Fabian, anchetat în mai multe dosare penale pentru prostituție, cămătărie, tâlhărie şi trafic de droguri. În timpul petrecerii s-au filmat cum dansau şi stăteau la masă cu Alex Velea.

Alex Velea a fost audiat ca martor în cazul crimei sângeroase.

Cei trei fraţi bănuiţi de omor cu maceta urmează să fie duşi în faţa unui procuror, care va cere, cel mai probabil, să fie arestaţi în timpul anchetei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 15 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Alex Velea și Alina Eremia, primele mesaje după petrecerea sângeroasă din Padina. Cei trei suspecţi de crimă, fiii vrăjitoarei Sidonia, au fost reţinuţi