Antena Meniu Search
x

Video Alexia, fetiţa cu mâinile amputate în accidentul din Paşcani, ajunge acasă de Revelion. Pentru copila de 15 ani, va începe o nouă viaţă

Miracolele continuă pentru Alexia, fata cu braţele amputate şi replantate de medici, la Iaşi. La două săptămâni de la teribilul accident rutier, adolescenta a plecat astăzi acasă. A fost externată în urmă cu puţin timp. Pentru ea, începe nu doar un nou an, ci şi o nouă viaţă! 

de Angela Bertea

la 31.12.2022, 14:37

Vezi și

Alexia este aşteptată acasă, după două săptămâni de la tragicul accident. Tânăra va petrece noul an alături de familie şi de cei dragi şi va începe o nouă viaţă.

O nouă viaţă pentru Alexia 

Bucuria că va veni acasă este mare, este aşteptată de bunici, iar vecinii i-au pregătit şi câteva surprize de bun venit. Medicii sunt optimişti în privinţa evoluţiei stării sale de sănătate şi spun că va avea nevoie de recuperare timp de aproape un an de zile. 

Momentan îşi poate mişca doar degetele mâinii drepte, însă medicii apreciază că Alexia va recupera o mare parte din funcţiile motorii ale mâinilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Alexia, fetiţa cu mâinile amputate în accidentul din Paşcani, ajunge acasă de Revelion. Pentru copila de 15 ani, va începe o nouă viaţă