Antena Meniu Search
x

"Am alunecat într-o râpă, în pădure, sunt rănit și nu mai pot să ies!" Strigătul disperat al unui bărbat de 60 de ani care a fost la un pas de moarte

"Am alunecat într-o râpă, în pădure, sunt rănit și nu mai pot să ies!" A fost strigătul disperat al unui bărbat de 60 de ani, care cu ultimele puteri a cerut ajutorul poliţiştilor.

de Monica Palade

la 27.12.2021, 22:30

Bărbatul căzuse într-o râpă din în pădurea dintre localitățile Doclin și Biniș. Era rănit şi risca să moară îngheţat. A reuşit cu ultimele puteri să cheme ajutor. 

A fost la un pas să intre în şoc hipotermic

După două ore de căutări, polițiștii l-au găsit pe bărbat, semi-conștient, într-o râpă de aproximativ 15 metri, în care căzuse după ce încercase să scoată oile pe care le ducea la păscut pe câmp, acesta fiind cioban în zonă. 

Oamenii legii au aprins şi un foc  în preajma bărbatului care risca să intre în șoc hipotermic. Ulterior, acesta a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe, în acest moment starea bărbatul fiind stabilă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Am alunecat într-o râpă, în pădure, sunt rănit și nu mai pot să ies!" Strigătul disperat al unui bărbat de 60 de ani care a fost la un pas de moarte