Antena Meniu Search
x

Video "Am încercat să îl scot din cabină, dar era înţepenit". Încă o tragedie pe Drumul Morţii E85; şoferul unei betoniere s-a stins la doar 33 de ani

O nouă tragedie pe Drumul Morţii E85, din Buzău. Un bărbat de 33 de ani a murit pe loc, după ce betoniera pe care o conducea s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din spusele martorilor, şoferul autocamionului de mare tonaj ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi mers în zig-zag zeci de metri. În urma impactului violent, victima a rămas încarcerată. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Adrian Bonciu

la 06.02.2024, 09:54

Vezi și

Nenorocirea a avut loc la orele prânzului.

Tragedie pe Drumul Morţii E85, în Buzău. Betonieră răsturnată, şofer mort la doar 33 de ani

Şoferul betonierei se deplasa dinspre localitatea Spătaru şi mai avea doar câţiva kilometri până la intrarea în municipiul Buzău. Brusc, a pierdut controlul volanului. În zadar a încercat bărbatul să redreseze autocamionul.     

Martor: Voiam să-l depăşesc şi a început să şerpuiască stânga-dreapta. A ieşit puţin în afara carosabilului, a revenit, iar stânga-dreapta, şi s-a răsturnat.

Pe acelaşi subiect

Ceilalţi participanţi la trafic au sărit imediat în ajutorul victimei.

Martor: Am încercat să îl scot din cabină, dar era deja înţepenit. Era cu ochii închişi, inconştient, respira foarte greu.

Mădălin Filip, ISU Buzău: Ajunşi la faţa locului, în autovehiculul implicat în accident era o persoană încarcerată, acesta a fost ulterior descarcerată şi predată echipajului de ambulanţă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deşi medicii s-au chinuit zeci de minute să îl resusciteze, şoferul a murit la scurt timp. 

Cosmin Cireșaru, Poliţia Rutieră Buzău: Din accident a rezultat decesul conducătorului auto. 

Martor: Nu mai respira deloc. Când au ajuns pompierii deja era mort de atunci. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească în ce circumstanţe s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Am încercat să îl scot din cabină, dar era înţepenit". Încă o tragedie pe Drumul Morţii E85; şoferul unei betoniere s-a stins la doar 33 de ani