Antena Meniu Search
x

Video "Am mai fost o dată condamnat pe nedrept pentru această faptă. Nu le-am făcut nimic". Cum se apără individul care ar fi violat două copile din Braşov

Individul care a răpit şi abuzat două surori din Braşov a fost prins aseară în Valea Călugărească, lângă Ploieşti, la aproape 100 de km de casa de unde le-a luat. Cele două fete se aflau pe bancheta din spate a maşinii. Agresorul a ajuns în cătuşe la Poliţia din Braşov, pentru audieri. Nu e la prima abatere, a mai fost condamnat la zece ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, dar a fost eliberat condiţionat în urmă cu doi ani.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 13.11.2022, 12:34

Vezi și

"Eu am mai fost o dată condamnat pentru această faptă pe nedrept. Nimic nu le-am făcut fetelor", a declarat bărbatul. Individul a negat totul la intrarea la audieri. Neagă inclusiv condamnarea pe care a ispăşit-o deja. În urmă cu zece ani a fost închis pentru agresiune sexuală cu un minor. A executat doar jumătate din pedeapsă, iar în 2020 a fost eliberat condiţionat. Poliţiştii vor preleva probe şi din autoturismul bărbatului. Maşina cu care au fost răpite cele două fete a fost adusă de poliţişti de la Vale Călugărească la Braşov. Va fi supusă unei cercetări criminalistice amănunţite, care să ajute la aflarea adevărului.

Mai multe echipaje din judeţele Braşov şi Prahova au fost mobilizate şi au fost organizate filtre

Coşmarul celor două surori a început în urmă cu două zile, când Constantin Zapan a venit la uşa mamei lor şi a convins-o să le dea voie să meargă cu el la masă, pentru că mai sunt şi alţi copii acolo. Individul de 42 de ani i-a promis că fetele vor lipsi cel mult două ore. "Cele două minore nu au revenit la domiciliu, iar bărbatul în cauză nu mai răspundea la telefon, mama a alertat cadrele de poliţie. S-a declanşat mecanismul alertă răpire copil, constituindu-se celula de criză. Au fost declanşate ample căutări", a declarat Alina Maria Ivan, comisar în cadrul IPJ Braşov.

Mai multe echipaje din judeţele Braşov şi Prahova au fost mobilizate şi au fost organizate filtre. Maşinile au fost oprite în trafic şi percheziţionate. La nici 8 ore după ce a fost dată alerta, poliţişti l-au prins pe individ lângă Ploieşti, la aproape 100 de km de casa fetelor. "Pe raza comunei Valea Călugărească în satul Nicovan autoturismul dat in consemn. La volan autoturismului se afla  bărbatul in varsta de 42 de ani impreuna cu cele 2 minore", a declarat Mihaela Florescu, purtător de cuvânt IPJ Prahova. Conform surselor Observator, fetele ar fi fost agresate sexual. Vă reamintim, dacă vă aflaţi într-o astfel de situaţie de urgenţă sau dacă ştiţi pe cineva care ar avea nevoie de ajutor, puteţi apela oricând numărul Telverde 0800 500 333, destinat victimelor violenţei domestice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Am mai fost o dată condamnat pe nedrept pentru această faptă. Nu le-am făcut nimic". Cum se apără individul care ar fi violat două copile din Braşov