Antena Meniu Search
x

Video "Am văzut negru în fața ochilor!". Declaraţiile făcute de şoferul care a umilit poliţiştii şi jandarmii şi s-a ascuns în casa bunicii

Un şofer oprit în trafic, aseară, i-a pus pe jar pe poliţiştii şi jandarmii bucureşteni. Individul a ignorat somaţiile şi a demarat în trombă: a lovit trei maşini şi a fost la un pas să calce mai mulţi pietoni. Nu s-a oprit aici. După ce şi-a abandonat maşina, i-a ironizat pe oamenii legii în filmuleţele postate pe reţelele de socializare. Circul s-a terminat dimineaţă, după ce poliţiştii l-au găsit în apartamentul bunicii sale şi l-au convins să meargă cu ei.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 27.10.2022, 14:05

Vezi și

Polițiștii au avut nevoie de zece ore pentru a-l prinde pe șoferul care i-a umilit şi care ar fi putut provoca un dezastru în trafic.

Şoferul a fost plimbat de la Secţia 19, la sediul Institutului de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice şi ulterior a fost dus la sediul Brigăzii Poliţiei Rutiere a Capitalei. 

Erai drogat aseară când te-a oprit Poliţia?

De ce aţi încălcat regulile de circulaţie şi nu aţi dorit să opriţi la semnalele poliţiştilor?

Pe acelaşi subiect

Te-a prins cu night-visionul?

Erai sub influenţa drogurilor? Ai consumat ceva?

Unde te-ai ascuns până acum?

În fața polițiștilor, șoferul a spus că a văzut negru și că nu s-a mai gândit la consecințe. Astăzi, el a fost adus la sediul Institulului pentru Medicină Legală, acolo unde a fost testat cu aparatul drugtest, dar și cu etilotestul, rezultatele fiind negative. S-au prelevat, de asemenea, probe de sânge și urmează să se stabilească dacă acestea vor da un rezultat similar. 

Tânărul a fost adus la sediul Brigăzii Rutiere, unde este și la această oră audiat.Încă nu a fost făcută o încadrare, însă vorbim despre mai multe posibile acuzații, de la distrugere până la ultraj. Ancheta este încă la început. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare și cine va mai fi audiat, dar și dacă șoferul va rămâne sau nu în libertate. Polițiștii nu au putut să îl aducă la audieri decât după mai bine de 10 ore de la incident, atunci când l-au convins să coboare din apartamentul bunicii sale. 

Alți șoferi reclamă că individul ar mai fi avut un comportament agresiv în trafic. Există și o filmare cu acest bărbat, în care ar lovi o altă mașină cu pumnii și ar înjura alte persoane. De asemenea, știm că în anul 2020, pe numele individului a fost deschis un dosar penal pentru deținere de droguri.

A demarat în forță de lângă polițiști și jandarmi, în centrul Bucureștiului

Reamintim că un tânăr oprit aseară în trafic, într-o intersecție din Sectorul 4 al Capitalei, a ignorat somaţiile poliţiştilor şi ale jandarmilor şi a demarat în forţă. A lovit două maşini şi a fost la un pas să calce mai mulţi pietoni. 

Individul a fost filmat în timp ce făcea slalom printre maşini şi provocând la bătaie un alt şofer, înainte de a-şi abandona maşina. Poliţiştii l-au identificat repede pe tânăr, dar l-au prins abia azi dimineață

Șoferul teribilist şi-a petrecut noaptea ironizand autorităţile pe reţelele de socializare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Am văzut negru în fața ochilor!". Declaraţiile făcute de şoferul care a umilit poliţiştii şi jandarmii şi s-a ascuns în casa bunicii