Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care șoferul care a umilit un poliţist şi 4 jandarmi în Bucureşti este reţinut. Unde a fost prins

Un şofer oprit în trafic, miercuri seară, i-a pus pe jar pe poliţiştii şi jandarmii bucureşteni. Individul a ignorat somaţiile unui poliţist de la rutieră şi a patru jandarmi chemaţi în ajutor şi a demarat în trombă: a lovit trei maşini şi a fost la un pas să calce mai mulţi pietoni.

de Redactia Observator

la 27.10.2022, 12:46

Vezi și

Nu s-a oprit aici. După ce şi-a abandonat maşina, i-a ironizat pe oamenii legii în filmuleţele postate pe reţelele de socializare. Circul s-a terminat dimineaţă, după ce poliţiştii l-au găsit în apartamentul bunicii sale şi l-au determinat să meargă cu ei. 

Deşi poliţiştii l-au identificat pe şoferul agresiv şi aveau adresa lui, nu au putut face o perecheziţie acolo imediat după incident pentru că nu aveau încă baza legală.  Individul a fost prins abia la 11 ore după ce şi-a bătut joc de oamenii legii.

Europol: Îi recomandăm laşului să nu doarmă acasă 

Maşină a fost găsită abandonată în Sectorul 4. "Laşul din imagine, pe cât de “zmeu” este pe reţelele de socializare, pe atât de laş a fost în momentul în care a fost oprit de echipajul rutier. A fugit cu riscul de a ucide şi ulterior, pe o stradă din sectorul 4, şi-a abandonat maşina cumpărată din venituri pentru care sigur a plătit taxe şi impozite. Îi recomandăm individului să nu doarmă acasă că e pregătit patul într-unul din centrele de reţinere şi arestare preventivă", au transmis reprezentanţii Sindicatului Europol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Momentul în care șoferul care a umilit un poliţist şi 4 jandarmi în Bucureşti este reţinut. Unde a fost prins