Antena Meniu Search
x

Video "Am văzut o arteziană cât blocul care a ţâşnit din pământ". O stradă din Craiova, inundată după ce o conductă a crăpat. Coloana s-a ridicat la câţiva metri înălţime

O stradă din Craiova s-a umplut de apă, după ce o ţeavă s-a spart şi a acoperit şoseaua. Coloana s-a ridicat câţiva metri de la nivelul asfaltului, iar apa a ţâşnit ca dintr-o fântână arteziană. Din cauza vremii reci şi a temperaturii crescute a apei, întreg cartierul a fost acoperit de un nor de abur dens.

de Redactia Observator

la 08.02.2024, 08:35

Vezi și

În doar câteva minute, această stradă din inima Olteniei s-a transformat într-un lac. De vină? O ţeavă veche de zeci de ani. "Am văzut o arteziană de aceea cât blocul care a ţâşnit din pământ. Deci e vorba de o ţeavă, care săraca o avea prea mulţi ani", spune un bărbat. Şi cum prin conductă trece apă fierbinte, deasupra străzii s-a creat un nor de abur. "În intersecţie de acolo se vedea fum şi apă. Apă până la etajul patru. Apă şi abur toată zona", mai spune bărbatul.

Pentru a împiedica eventuale incidente, angajaţii companiei de apă au oprit alimentarea. După zeci de minute, muncitorii au reuşit să repara avaria, însă abia la lăsarae serii, craiovenii au putut beneficia de apă caldă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Am văzut o arteziană cât blocul care a ţâşnit din pământ". O stradă din Craiova, inundată după ce o conductă a crăpat. Coloana s-a ridicat la câţiva metri înălţime