Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ambulanţă spulberată de un bolid condus de un tânăr, în Capitală! O asistentă a ajuns în stare gravă la spital

Grav accident în Piaţa Unirii, din Capitală. O ambulanţă care se îndrepta la un caz şi avea semnalele luminiase şi acustice în funcţiune, a fost izbită în plin

de Redactia Observator

la 20.01.2018 , 08:29

Grav accident în Piaţa Unirii, din Capitală. O ambulanţă care se îndrepta la un caz şi avea semnalele luminiase şi acustice în funcţiune, a fost izbită în plin de un bolid. 

Impactul a fost atât de puternic încât salvarea a fost proiectată într-un stâlp, iar asistenta medicală a rămas încarcerată. După ce a fost scoasă dintre fiarele contorsionate, femeia a fost transportată, în stare gravă, la spital.

Pe mâinile medicilor a ajuns şi ambulanţierul. În schimb, şoferul bolidului şi ceilalţi pasageri au scăpat fără nicio zgârietură.

Articolul continuă după reclamă

Fulger Constantin, asistent medical: "Un BMW cu niste pusti, vreo 5 sau 5 pusti erau in BMW, nu a acordat prioritate si a lovit ambulanta. Soferul ambulantei a incercat sa traga de volan, sa evite, dar impactul a fost atat de puternic incat a fost proiectata in stalp. Doamna asistenta a fost incarcerata, a venit descarcerea si apoi au dus-o la spital si ambulantierul la fel."

Din primele informaţii, accidentul s-ar fi produs din cauza neacordării de prioritate. Anchetatorii vor stabili cum s-a întâmplat totul. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Ambulanţă spulberată de un bolid condus de un tânăr, în Capitală! O asistentă a ajuns în stare gravă la spital