Antena Meniu Search
x

Ameninţare cu bombă la o bancă din Bucureşti, lansată de un client nemulţumit

O alertă cu bombă a fost lansată miercuri după-amiază la o bancă de pe Calea Victoriei, din Bucureşti. Ameninţarea vine din partea unui client nemulţumit, spun surse din anchetă. Poliţiştii au intervenit.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 23.10.2019, 17:55

Poliţist din Bucureşti participă la o alertă cu bombă
O ameninţare cu bombă a fost lansată la o bancă de pe Calea Victoriei, din Bucureşti - Observator

O alertă cu bombă a fost lansată miercuri după-amiază la o bancă de pe Calea Victoriei, din Bucureşti. Ameninţarea vine din partea unui client nemulţumit, spun surse din anchetă. Alerta s-a dovedit în cele din urmă falsă, iar autorul a fost identificat.

Într-un nou comunicat, polițiștii bucureșteni au anunțat că alerta cu bombă s-a dovedit falsă și că în sediul băncii nu a fost găsit nimic periculos.

Precizările poliției privind alerta falsă cu bombă

Autorul amenințării a fost identificat și nu ar fi în țară în acest moment, mai spun anchetatorii.

”În urmă controlului pirotehnic nu a fost găsit niciun dispozitiv potențial periculos. Persoana indicată de către angajatul băncii că a formulat amenințarea a fost identificată, dar la acest moment nu s-ar afla pe teritoriul României. Având în vedere situația, Secția 10 Poliție efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare”, se afirmă în înștiințarea IGPR.

Traficul în zona Calea Victoriei a fost reluat în urma ridicării stării de alertă.

Cum a fost declanșată alerta

Anterior, polițiștii au transmis reprezentanţii băncii au anunţat că o persoană care a avut anumite nemulţumiri a ameninţat cu amplasarea unui dispozitiv exploziv în sediul de pe Calea Victoriei.

Echipele de intervenţie au fost trimise în zonă, inclusiv pirotehnişti de la IGPR. Traficul a fost restricţionat pe Calea Victoriei, în urma apelului de ameninţare.

Poliţiştii fac acum verificări. Surse din anchetă spun că, în urmă cu o săptămână, un şofer de TIR a avut o dispută cu reprezentanţii băncii, la telefon, când ar fi ameninţat că, dacă ar fi în România, le-ar da foc la birou.

- Acest articol a fost actualizat -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ameninţare cu bombă la o bancă din Bucureşti, lansată de un client nemulţumit