Antena Meniu Search
x

Video Ameninţări live pe o reţea de socializare încheiate cu focuri de armă în Teleorman. De la ce a pornit întregul scandal

O intervenţie a poliţiştilor s-a încheiat cu scandal şi focuri de armă, seara trecută, în judeţul Teleorman. Un jandarm şi un poliţist au fost răniţi, iar trei dintre agresori au fugit de la faţa locului. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 18.11.2022, 14:24

Vezi și

Incidentul ar fi pornit după ce oamenii legii au fost chemați să intervină la o adresă din Alexandria unde patru bărbați ameninţau alte persoane în timp ce erau în direct pe o rețea de socializare. La fața locului s-a deplasat un polițist şi un jandarm.

Un jandarm rănit şi un poliţist cu uniforma ruptă în urma unui conflict

Spiritele s-au încins după ce polițistul i-ar fi cerut unuia dintre bărbaţi să se legitimeze. Acesta împreună cu ceilalți bărbați au devenit recalcitranți, iar pentru aplanarea conflictului, polițistul a tras două focuri de avertisment. În urma scandalului, jandarmul a fost tăiat în palmă, iar polițistul s-a ales cu uniforma ruptă.

Unul dintre bărbaţi a fost reţinut iar ceilalti trei s-au făcut nevăzuți și sunt căutați, la această oră, de forțele de ordine.

Pe acelaşi subiect

De la ce a pornit scandalul care s-a lăsat cu ameninţări

Cele două familii rivale s-au luat de la o tranzacție imobiliară. De acolo ar fi pornit disputa și amenințările reciproce. Unul dintre ăia care i-au atacat pe polițiști are antecedente penale, pentru abateri rutiere și de la regimul de arme și muniții. Poliția nu confirmă că ar fi 3 care au fugit ci doar unul.

Poliţiştii au primit un apel la 112 prin care o femeie spunea că se teme pentru siguranţa ei şi a familiei pentru că primeşte ameninţări pe Facebook de la membrii unui clan rival. Poliţtiştii au mers la adresa reclamantei ca să verifice sesizarea şi să stea de vorbă cu cei care au făcut reclamaţia şi tot scandalul s-a petrecut acolo.

În momentul în care a ajuns jandarmul şi poliţistul, oamenii erau inflamaţi şi nervosi. S-au enervat că oamenii legii au încercat să-i legitimeze şi s-au luat la ceartă cu poliţistul şi a degenerat totul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ameninţări live pe o reţea de socializare încheiate cu focuri de armă în Teleorman. De la ce a pornit întregul scandal