Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 25 de ani, urmărit cu focuri de armă de polițiști, după ce a refuzat să oprească la semnalele acestora. Era căutat în Italia pentru furt

Urmărire cu focuri de armă în două judeţe, pe 2 noiembrie. Un tânăr de 25 de ani a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor în localitatea Homocea, din judeţul Vrancea şi chiar a lovit autospeciala de poliţie. 

de Redactia Observator

la 03.11.2022, 08:17

Vezi și

Şoferul a fugit de poliţişti kilometri buni şi chiar a ajuns în judeţul Galaţi, fără ca cele 14 gloanţe trase de oamenii legii spre maşina sa să-i atingă vreun pneu.Tânărul teribilist a abandonat la un moment dat autoturismul în încercarea de a scăpa de poliţişti, însă nu a reuşit să fugă prea departe şi a fost prins.

Poliţiştii făcut semnal de oprire pentru un autovehicul, însă șoferul n-a oprit 

Potrivit IPJ Vrancea în data de 2 noiembrie, în jurul orei 10.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au făcut semnal de oprire pentru un autovehicul, care circula pe raza comunei Homocea, însă şoferul acestuia nu a oprit, avariind autospeciala de poliţie, potrivit News.ro.

„Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a fost depistat ulterior de către poliţiştii din cadrul inspectoratelor de poliţie Vrancea şi Galaţi, pe raza judeţului Galaţi. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deţinea permis de conducere, iar pe numele lui exista un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra patrimoniului", se arată în comunicatul IPJ Vrancea.

În urma verificărilor s-a constatat că individul nu deținea permis de conducere şi era dat în urmărire de autorităţile italiene pentru săvârşirea mai multor fapte de furt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Tânăr de 25 de ani, urmărit cu focuri de armă de polițiști, după ce a refuzat să oprească la semnalele acestora. Era căutat în Italia pentru furt