Antena Meniu Search
x

Scandal oprit cu focuri de armă, în Alexandria. Poliţiştii au încercat să calmeze mai multe persoane recalcitrante

Poliţiştii din Alexandria au intervenit, joi seară, la un scandal, fiind nevoie să tragă două focuri de armă pentru potolirea celor care perturbau liniştea.

de Redactia Observator

la 17.11.2022, 22:12

Poliţiştii teleormăneni au intervenit joi seara pentru aplanarea unui scandal izbucnit în Alexandria, iar oamenii legii au tras două focuri de armă pentru calmarea scandalagiilor.

"Poliţia municipiului Alexandria a fost sesizată prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de un cetăţean din municipiul Alexandria, să intervină la un eveniment", a transmis Poliția Teleorman.

O patrulă mixtă de ordine publică a mers la locul indicat, iar când oamenii legii au legitimat unul dintre bărbații implicați în scandal, atât el, cât și alte 4-5 persoane care îl însoțeau, au devenit recalcitrante.

"Pentru aplanarea conflictului, au fost executate două focuri de avertisment în plan vertical de către unul din membrii patrulei", precizează Poliția.

În acest caz se fac cercetări pentru a se stabili din ce cauză a izbucnit scandalul, iar la final se vor lua măsurile care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Scandal oprit cu focuri de armă, în Alexandria. Poliţiştii au încercat să calmeze mai multe persoane recalcitrante