Antena Meniu Search
x

Video Americanul din Cluj, internat la psihiatrie după nebunia de duminică. Părinţii săi au venit în România

Americanul de 30 de ani din Cluj, care şi-a sechestrat soţia româncă şi a ameninţat că o omoară, a fost din nou internat la psihiatrie. Cu doar o zi înainte de scandal, femeia de 27 de ani l-a luat din spital, după ce medicii i-au recomandat tratament la domiliciu. Soţia nu mai locuia cu el şi chiar intenţiona să divorţeze. Azi a depus plângere la poliţie.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 20.03.2023, 20:52

Vezi și

"Rămâi acolo că te împuşc!". Este apogeul unui comportament extrem de violent, care, în ultima lună, a băgat spaima în vecini şi rude. Totul ar fi putut fi prevenit.

Alex Prunean, reporter Observator: Timp de o săptămâna, bărbatul a fost internat forțat aici la Psihiatrie, pe secția de Toxicologie. Procurorul ceruse și o expertiză psihiatrică, dar nu a mai fost făcută. Cu doar o seară înainte de episodul violent, a fost luat acasă de soție, după ce medicii i-au recomandat doar tratament la domiciliu.

A doua zi, soţia şi-a văzut moartea cu ochii. Femeia nu mai locuia cu el şi chiar intenţiona să divorţeze. Ieri a trecut pe la casa în care au locuit împreună în chirie, iar bărbatul şi-a ieşit din minţi.

Gabriela Groza, doctor în psihologie judiciară: Ne gândim, de regulă, la două variante. Fie la consumul de substanţe psihoactive, droguri sau alte substanţe care afectează starea de conştiinţă, fie la un episod psihotic. E foarte posibil să fi fost o persoană în stare de şoc, care a reacţionat aşa, sau să fi fost o persoană care era conectată la o cu totul altă realitate.

Pe acelaşi subiect

Americanul a fost dus din nou la Psihiatrie

După scenele şocante, bărbatul s-a întors la clinica ca de psihiatrie unde a fost internat tot fără voia lui. Anchetatorii vor să afle dacă şi ieri consumase substanţe interzise şi dacă avea discernământ.

Andreea Vișan, IPJ Cluj: Cercetările se desfăşoară sub aspectul infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare, distrugere şi violenţă în familie.

Proprietarul casei: Săptămâna trecută a fost prima dată, primul incident. În rest nu au mai fost probleme deloc. Atunci când a plecat de acasă şi nu ştiu, ceva cu maşini pe la vecini, pe acolo.

Abia azi soţia a depus plângere împotriva bărbatului. Părinţii americanului au ajuns în România, însă nu au vrut să dea declaraţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Americanul din Cluj, internat la psihiatrie după nebunia de duminică. Părinţii săi au venit în România