Antena Meniu Search
x

Video Scene ireale în Cluj. Un cetăţean american şi-a sechestrat soţia şi a ameninţat că o ucide: s-a urcat pe acoperişul casei, înarmat cu o lingură

Ore de teroare la Cluj-Napoca. Un american şi-a sechestrat soţia româncă şi a ameninţat că o va ucide în chinuri. Forţe impresionante de salvare au fost trimise în ajutorul femeii - poliţişti, jandarmi şi pompieri. După o operaţiune dramatică, americanul a fost capturat.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 19.03.2023, 13:14

Vezi și

Vorbim despre un episod de violenţă al unui cetăţean american pe care vecinii îl descriu ca pe un personaj violent, episod care se putea încheia tragic. Totul a început în jurul orei 10:00 dimineaţa atunci când oamenii au auzit ţipetele unei femei, soţia acestuia. Femeia, rănită, a reuşit din fericire să scape singură din curte şi să refugieze la vecini. A fost chemată Poliţia, dar în momentul în care agenţii au ajuns aici bărbatul a început să ameninţe spunând că are arme în casă.

S-a refugiat în pod şi a refuzat să coboare. Au fost chemate în sprijin forţe suplimentare şi au venit un negociator şi mai multe echipaje de la trupele speciale. După mai multe ore de negocieri, când bărbatul s-a simţit încercuit, a spart ţiglele de pe casă şi a urcat pe acoperiş. Acela a fost şi locul unde a fost încătuşat de poliţişti. A fost urcat în Ambulanţă şi dus la Unitatea de Primiri Urgenţe, de unde va fi transferat la un spital de psihiatrie.

Tot de acolo a ieşit în urmă cu doar o zi pentru că săptămâna trecută a avut un alt episod de furie în care a vandalizat maşinile de pe strada unde locuieşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Evenimente » Scene ireale în Cluj. Un cetăţean american şi-a sechestrat soţia şi a ameninţat că o ucide: s-a urcat pe acoperişul casei, înarmat cu o lingură