Antena Meniu Search
x

Video Americanul care a făcut circ pe o casă din Cluj a fost reinternat la psihiatrie. Fusese externat abia cu o zi înainte de scandal

Americanul de 30 de ani care a fost oprit de negociatori şi luptători de la trupele speciale după ce şi-a sechestrat soţia româncă şi a ameninţat că o omoară, a fost internat la psihiatrie. Soţia lui în vârstă de 27 de ani este încă în stare de şoc după ce a reuşit să scape de furia lui. Vecinii spun că individul este extrem de periculos. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 20.03.2023, 16:03

Vezi și

Încă de ieri, după ce a fost încătuşat, bărbatul a fost transportat la Unitatea de primiri urgenţe, iar mai apoi a fost internat la o clinică de psihiatrie, internat forţat pe secţia de toxicologie, pentru că anchetatorii vor să afle dacă ieri pe timpul episodului ar fi consumat şi substanţe psihoactive.

S-a întors la psihiatrie 

Tot de la Psihiatrie ieşise cu doar o seară înainte, după ce a ajuns acolo cu o săptămână în urma unui alt episod violent când a vandalizat mai multe maşini de pe stradă şi şi-a ameninţat vecinii. A fost prins atunci după 12 ore, extrem de agitat lângă maşină, într-o localitate de lângă Cluj.

Procurorul care a anchetat atunci cazul a cerut internarea acestuia forţată în spital, a şi obţinut acest lucru, dar a cerut şi o expertiză psihiatrică, însă nu a mai apucat să primească răspuns de la instanţă, pentru că alaltăseară, cu starea ameliorată, bărbatul a fost preluat din spital de cineva din familie. Este cercetat în acest moment pentru distrugere, pentru ameninţări, lipsire de libertate şi violenţă în familie. Astea sunt fapte pentru care poliţiştii s-au autosesizat pentru că până în acest moment nici soţia agresată nu a depus plângere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Americanul care a făcut circ pe o casă din Cluj a fost reinternat la psihiatrie. Fusese externat abia cu o zi înainte de scandal