Antena Meniu Search
x

Ana Maria, o fată de 16 ani, a dispărut fără urmă. Familia şi poliţiştii cer ajutorul populaţiei

Ana Maria Ungureanu, o adolescentă de 16 ani, a dispărut fără urma de 3 zile. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea fetei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.07.2020, 17:23

Ana Maria Ungureanu a dispărut fără urmă de acasă - Poliţia Română / Observator
  • Adolescenta e dispărută de 3 zile
  • Nimenu nu ştie unde ar putea fi

Poliţiştii din Iaşi caută o minoră care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

"La data de 14 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 12 iulie a.c., UNGUREANU ANA MARIA, de 16 ani, din comuna Ţuţora a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit", informează autorităţile.

Semnalmente Ana Maria Ungureanu

Înălţime 1,60 m, greutate 46 de kilograme, constituţie atletică, păr lung negru cu şuviţe blonde, ochi verzi, faţa ovală, ten alb, cu pistrui.

La data plecării acesta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de culoare neagră, o bluză cu mânecă lungă şi era încălţată cu o pereche de pantofi Nike albi.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ana Maria, o fată de 16 ani, a dispărut fără urmă. Familia şi poliţiştii cer ajutorul populaţiei