Antena Meniu Search
x

Video Ana Morodan, eliberată din arest. Filmul zilei în care a scăpat de Poliţie, doar ca să fie oprită iar după 6 ore, pozitivă la alcool şi droguri. "Am făcut o greşeală"

După 24 de ore petrecute în arest, joi dimineaţă, Ana Morodan, influenceriţa cu jumătate de milion de urmăritori, a plecat acasă. Magistraţii au plasat-o sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile, fiind cercetată în trei dosare penale pentru mai multe infracţiuni, inclusiv conducere sub influenţa alcoolului şi a substanţelor interzise. Ar fi vorba de benzodiazepină, prezentă şi în medicamentele antidepresive. De altfel, însăşi "contesa digitală", cum e cunoscută Ana Morodan, spune că nu consumă droguri, ci ia somnifere.  

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 26.04.2023, 15:27

Vezi și

"N-am consumat droguri. Iau medicamente, se numesc somnifere, sunt pe reţetă", spune Ana Morodan după ce a fost oprită în trafic şi testată pozitiv la alcool şi droguri. După 24 de ore petrecute în arest, la ora 4 şi 25 de minute, joi dimineaţă, Ana Morodan a putut pleca acasă. 

Ana Morodan, eliberată din arest

  • Reporter: Combini medicamentele cu alcool?
  • Ana Morodan: Nu, nu.
  • Reporter: Ce exemplu dai urmăritorilor tăi?
  • Ana Morodan: Un exemplu care e asumat. Şi când îţi e somn, iei somnifer. 
  • Reporter: Nu te-ai gândit că-ţi strici imaginea?

"Contesa digitală" cu 470.000 de fani pe Instagram a fost plasată de magistraţi sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile. 

Pe acelaşi subiect
  • Reporter: Ana, ai condus drogată la volan?
  • Ana Morodan: Am condus fără carnet, gata!
  • Reporter: De ce nu ai oprit la semnalele poliţiştilor?
  • Ana Morodan: N-am primit semnale! 

Ana Morodan spune că ia somnifere

Influenceriţa cu aproape jumătate de milion de urmăritori a fost prinsă pe picior greşit de poliţiştii de la Rutieră. Când a ajuns în faţa procurorilor, Ana Morodan era răvăşită, departe de diva perfectă. Femeia a susţinut tot timpul că e nevinovată. "Într-adevăr, am făcut o greşeală şi am condus fără carnet. Eu nu am consumat şi nu folosesc niciodată droguri. Am o reţetă de la medic, care conţine benzotamină", spune Ana Morodan

Aventura "contesei digitale", cum se recomandă Ana Morodan, a început marţi după-amiază, într-un cartier de lux din Capitală. Un şofer a sunat la 112 şi a anunţat că blonda circulă haotic pe străzi. Poliţiştii au încercat, fără succes, să o oprească la un filtru.

Filmul zilei în care a prins-o Poliţia

"A făcut stânga la intersecţia circulară de la Charles de Gaulle către Dorobanţi şi după ce nu a oprit la semnalele poliţistilor, a lovit alte două maşini", relatează Cosmina Balint, reporter Observator. Una dintre ele era chiar a şoferului care a reclamat-o. 

"Poliţiştii i-au solicitat conducătoarei auto să fie supusă testării pentru alcool şi droguri. Conducătoarea auto a refuzat", a declarat Claudiu Costea, Brigada Rutieră. Morodan a fost dusă la INML, însă a refuzat din nou testarea. Agenţii i-au deschis dosar penal, i-au suspendat permisul, şi i-au dat o amendă de 2.000 de lei. 

Şase ore mai târziu, contesa digitală dă iar nas în nas cu poliţiştii. "Cunoscuta bloggeriţă a fost oprită aici, pe bulavardul Primăverii, în jurul orei 22", arată Cosmina Balint, reporter Observator. N-are număr de înmatriculare, iar agenţii o trag pe dreapta. Îi verifică actele şi văd că are permisul suspendat. Acceptă de data asta să fie testată. Bifează aşa al treilea dosar penal şi ajunge în arest.

"Poliţiştii au procedat la testarea persoanei în cauză cu aparatul alcool test care a indicat o valoare până în 0.40, iar la testarea cu testarea cu aparatul drugtest a reieşit prezenţa în organism a substanţor psihoactive", spune Claudiu Costea, Brigada Rutieră.

"Pe aici pe străzi, pe stâlpi, pe unde pot. Buşesc şi eu maşina!", mărturisea ea într-o filmare. În urmă cu două luni, Ana Morodan apărea într-un TikTok uşor ameţită. 

Cine este Ana Morodan, "contesa digitală"

Vedeta a absolvit Facultatea de Drept, specializându-se în Drept civil. A profesat însă doar doi ani şi apoi a ales lumea spectaculoasă din online. "Contesa digitală" nu e prima vedetă care se urcă la volan sub influenţa alcoolului. BRomania, pe numele său real Matei Dima, a fost prins în urmă cu aproape doi ani, la Râşnov, băut şi drogat cu cocaină. A recunoscut fapta şi a plătit o amendă. Şi Ilie Năstase a comis-o. De două ori. Poliţiştii l-au prins pe tenismen în trafic, ameţit de băutură. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Ana Morodan, eliberată din arest. Filmul zilei în care a scăpat de Poliţie, doar ca să fie oprită iar după 6 ore, pozitivă la alcool şi droguri. "Am făcut o greşeală"