Antena Meniu Search
x

Video Bromania a acceptat "oferta" judecătorilor, după ce a condus drogat: amendă de 10.000 de lei, care poate fi plătită în rate

La aproape doi ani de când a fost prins sub influența drogurilor la volan, Matei Dima, cunoscut drept Bromania, și-a aflat sentința. Este cea mai blândă pe care judecătorii puteau să o dea. Pentru că și-a recunoscut vina, Bromania a primit o amendă de 10.000 de lei pe care o poate plăti și în rate. 

de Redactia Observator

la 30.01.2023, 19:36

Vezi și

În martie 2021, la ieșire din Râșnov spre Poiana Brașov, BRomania a fost tras pe dreapta de polițiști. Vloggerul a fost depistat pozitiv pentru consum de cocaină.

"Nu declar nimic, momentan. De aia Nu pot să vă zic nimic. Las organele de poliție să-și facă treaba", spunea Bromania la acea vreme.

Bromania a recunoscut că a aconsumat droguri

Anul trecut, Matei Dima a recunoscut în fața anchetatorilor și judecătorilor că ar fi consumat droguri, dar nu în ziua în care a fost prins la volan, ci cu două zile înainte. Iar substanțele au rămas în organism.

Pe acelaşi subiect

După acordul de recunoștere a vinovăției, judecătorii din Zărnești au dat cea mai blândă sancțiune: Regizorul celui mai de succes film românesc din ultimii 30 de ani - Teambuiding - trebuie să plătească o amendă penală de 10.000 de lei. Pe care o poate achita și în rate timp de doi ani. În plus, trebuie să plătească și 1.000 de lei cheltuieli de judecată.

Bromania: De multe ori, nu știi ce faci. Asta e chestia pe care un regizor trebuie să o învețe prima oară. Să mintă, să pară că știe ce face, ca ceilalți să aibă încredere în el! Că o scoți tu la capăt cumva.

BRomania are 35 de ani si a cunoscut celebritatea ca influencer, dar și după mai multe scheciuri postate pe internet. Din 2012, Matei Dima a regizat și produs mai multe filme de succes, care au doborât record după record în cinematografia românească. 5GANG: Un altfel de Crăciun, Miami Bici, Teambuilding - care în doar două săptămâni de la lansare a avut încasări de aproape 2,7 milioane de euro - și Romina, VTM.

Bromania: Am muncit mult. Dacă nici la 5gang nu mă așteptam să fie nebunie, nu știu unde să mă mai aștept. La Miami Bici, poate.

BRomania este acum în Statele Unite ale Americii, pentru filmările peliculei Miami Bici 2 si nu a putut fi contactat pentru a comenta decizia judecătorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bromania a acceptat "oferta" judecătorilor, după ce a condus drogat: amendă de 10.000 de lei, care poate fi plătită în rate