Antena Meniu Search
x

Ana și Cristina, două fete de 12 ani din Filiași, au plecat de la bunici și nu s-au mai întors acasă. Polițiștii le caută

Două fete de 12 ani din Filiași au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Un tânăr de 19 ani, fratele uneia dintre copile, a alertat autoritățile cu privire la dispariția lor. 

de Redactia Observator

la 02.03.2023, 10:26

Ana și Cristina, două fete de 12 ani din Filiași, au plecat de la bunici și nu s-au mai întors acasă
Ana și Cristina, două fete de 12 ani din Filiași, au plecat de la bunici și nu s-au mai întors acasă - IPJ Dolj

Ana și Cristina, două fete de 12 ani, au fost date dispărute după ce au plecat în seara de 1 martie de la locuința bunicilor și nu s-au mai întors. Cel care a sesizat autoritățile este un tânăr de 19 ani, din Filiași, fratele uneia dintre copile. 

"În noaptea de 02 martie a.c., ora 02.40 polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au fost sesizați de un tânăr, de 19 ani, din orașul Filiași, cu privire la faptul că, sora sa CONSTANTIN ANA-MARIA-MIRELA, de 12 ani, împreună cu verișoara sa CIUCULESCU CRISTINA-ANAMARIA, tot de 12 ani, au plecat voluntar în seara zilei de 01 martie a.c., ora 23.00, de la locuința bunicilor din orașul Filiași și nu au mai revenit.

Semnalmente Constantin Ana-Maria-Mirela: înălţime 1,40 m, greutate 40 de kg, ochii căprui, părul blond, lung. În momentul plecării era îmbrăcată cu o bluză de culoare roz și colanți de culoare neagră.

Semnalmente Ciuculescu Cristina-Anamaria: înălţime 1,40 m, greutate 35 de kg, ochii căprui, părul șaten, lung. În momentul plecării era îmbrăcată cu o helancă de culoare albastră și pantaloni de blug de culoare albastră.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minorele dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție", au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Ana și Cristina, două fete de 12 ani din Filiași, au plecat de la bunici și nu s-au mai întors acasă. Polițiștii le caută