Antena Meniu Search
x

GALERIE FOTO! Anamaria Stancu Ionescu a fost în luna de miere în Boracay

Deși s-a căsătorit anul trecut cu Tudor Ionescu de la Fly Project, prezentatoarea de la Observator a avut parte de luna de miere în adevăratul sens al cuvântului abia în această iarnă.

Deși s-a căsătorit anul trecut cu Tudor Ionescu de la Fly Project, prezentatoarea de la Observator a avut parte de luna de miere în adevăratul sens al cuvântului abia în această iarnă.  

Împreună cu soțul ei, Anamaria Stancu Ionescu a ajuns în Boracay, un loc pe care îl mai văzuseră acum câțiva ani, dar care le-a rămas în suflet și pe care l-au considerat perfect pentru o astfel de escapadă. ”Am considerat această vacanță luna noastră de miere pentru că anul trecut nu am putut să plecăm după cununia civilă și nu vom putea să plecăm nici după cea religioasă de anul acesta. Așa că am profitat de această perioadă, de luna ianuarie în care Tudor nu are prea multe concerte și am mers în Asia, mai exact în Boracay. Nu a fost un loc necunoscut pentru noi pentru că am mai fost o dată aici, acum șase ani. Ne-a plăcut însă atât de mult prima oară, încât ne-am dorit să ne întoarcem”, povestește Anamaria.

Dacă în urmă cu șase ani Anamaria și Tudor erau singurii turiști români de pe insula filipineză, acum au avut surpriza să se întâlnească și cu câțiva cunoscuți. ”Ne-am intersectat cu mulți, Andreea Bălan, Matteo și Randy”, mărturisește prezentatoarea Meteo de la Antena 1. Vremea bună a fost de partea celor doi turiști, iar mâncarea locală le-a făcut șederea și mai savuroasă. ”Am avut noroc de vreme foarte bună, chiar dacă am plecat de acasă cu inima strânsă pentru că se anunțau multe ploi în acea perioadă, fiind sezon ploios. A fost puțin mai greu cu drumul și cu fusul orar, dar când ești în vacanță până la urmă nimic nu mai contează. Pe lângă frumoasele peisaje, mi-a plăcut foarte mult și mâncarea. Sunt înnebunită după fructele de mare, iar acolo se găsesc din belșug, în combinații de-a dreptul ispititoare. A fost o vacanță așa cum ne-am dorit-o noi, adică relaxantă”, încheie Anamaria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » GALERIE FOTO! Anamaria Stancu Ionescu a fost în luna de miere în Boracay