Anca Lungu şi chef Nicolae Tand au pregătit pentru Paşte o gustoasă friptură de miel cu sparanghel, praz şi fasole verde
Tradiţionala friptură de miel poate fi reinterpretată într-un mod gustos, dar mai ales sănătos.
- Explozie la Rafinăria Petromidia din Năvodari. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. DETALII la Observator 13:00, ÎN DIRECT la Antena 1
- O dronă, posibil de origini militare, s-a prăbuşit la 12 km de Brăila. Localnicii spun că ar fi scos un sunet ciudat înainte de prăbuşire
Tradiţionala friptură de miel poate fi reinterpretată într-un mod gustos, dar mai ales sănătos. Ne-a demonstrat asta colega noastră, Anca Lungu, care a mers în bucătăria lui chef Nicolae Tand, alături de care a pregătit o friptură de miel cu sparanghel, praz şi fasole verde. Secretul preparatului perfect echilibrat îl aflaţi în materialul următor.
Ți-a plăcut acest articol?
Like
Întrebarea zilei
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰