Antena Meniu Search
x

Anca Lungu şi chef Nicolae Tand au pregătit pentru Paşte o gustoasă friptură de miel cu sparanghel, praz şi fasole verde

Tradiţionala friptură de miel poate fi reinterpretată într-un mod gustos, dar mai ales sănătos.

Vezi și

Tradiţionala friptură de miel poate fi reinterpretată într-un mod gustos, dar mai ales sănătos. Ne-a demonstrat asta colega noastră, Anca Lungu, care a mers în bucătăria lui chef Nicolae Tand, alături de care a pregătit o friptură de miel cu sparanghel, praz şi fasole verde. Secretul preparatului perfect echilibrat îl aflaţi în materialul următor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Anca Lungu şi chef Nicolae Tand au pregătit pentru Paşte o gustoasă friptură de miel cu sparanghel, praz şi fasole verde