Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Anchetă în poliţie, după ce patroana unui salon din Galaţi şi-a făcut reclamă îmbrăcată în uniformă. Femeia voia, astfel, să atragă clienţi angajaţi la stat

Anchetă în Poliţie după ce patroana unui salon de înfrumuseţare din Galaţi şi-a făcut reclamă îmbrăcată în poliţistă. Femeia ar fi împrumutat uniforma de la o prietenă în încercarea de a atrage clienţi din rândul angajaţilor statului. Agenta care a dat hainele oficiale urmează să fie cercetată disciplinar şi riscă să fie dată afară. 

de Redactia Observator

la 28.09.2024 , 20:08

Echipată complet în poliţistă, patroana salonului de înfrumuseţare, o femeie de 41 de ani,  se plimbă prin faţa cabinetului şi le promite reduceri angajaţilor în uniformă. 

Reclamă în uniformă

Videoclipul postat de esteticiană a ajuns rapid la adevăraţii agenţi de poliţie. "Poliţiştii din cadrul secţiei 1 Poliţie Galaţi s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal sub astectul săvărşirii de uzurpare de calităţi oficiale", a declarat Felicia Tudoran, IPJ Galaţi.  

Vezi și

Poliţiştii nu au fost interesaţi de reduceri, ci colega lor care i-a împrumutat femeii uniforma oficială. Potrivit surselor Observator, cea care a ajutat-o este o poliţistă de 43 de ani care lucrează într-o comună de lângă galaţi. Este angajată de 8 ani în ministerul Afacerilor Interne din sursă externă şi este prietenă cu esteticiana. Poliţista va fi cercetată disciplinar şi riscă să îşi piardă postul. 

Nu este prima dată când angajaţii MAI îşi împrumută echipamentul de serviciu. Acum două luni, un poliţist a fost dat afară după ce i-a împrumutat motocicleta pentru un clip electoral. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Anchetă în poliţie, după ce patroana unui salon din Galaţi şi-a făcut reclamă îmbrăcată în uniformă. Femeia voia, astfel, să atragă clienţi angajaţi la stat