Antena Meniu Search
x

Andreea Moldovan, avertisment pentru manifestanţi: "Protestele, mediul ideal în care se transmite virusul"

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andreea Moldovan, lansează un avertisment pentru manifestanţi, spunând că protestele sunt mediul ideal în care se poate transmite virusul. Şi asta pentru că oamenii nu poartă măşti, strigă şi astfel este eliminată o cantitate mare de salivă.

de Monica Palade

la 04.04.2021, 17:23

Andreea Moldovan, avertisment pentru manifestanţi: "Protestele, mediul ideal în care se transmite virusul" - Hepta/Mediafax/Andreea_Alexandru

„Este înspăimântător, pentru că de fapt sunt oameni de vârstă medie, care au intrat în faza 3 de vaccinare - dacă doresc vaccinarea -, deci probabil că nu sunt mulți dintre ei vaccinați, nu respectă niciun fel de reguli de distanțare, mască, evitare de aglomerații, ceea ce face ca expunerea să fie mai mult decât importantă și sinceră să fiu, în spatele lor văd părinții sau copiii acestora, care cu siguranță vor fi și ei expuși.

Mediul ideal pentru transmiterea virusului

Să ne gândim că, de fapt, la astfel de proteste se strigă. Or, prin strigătul respectiv, categoric este o cantitate mai mare de virus cu salivă eliminat în exterior, deci clar sunt alte condiții. Automat, este modul ideal de transmitere a virusului: aglomerații, timp prelungit, expunere intensivă la eliminarea de virus”, a explicat pentru secretarul de stat Andreea Moldovan pentru Digi 24.

Secretarul de stat are și un mesaj pentru protestatari: „I-aș invita pentru o oră într-o secție de terapie intensivă unde se îngrijesc pacienții cu infecție COVID”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Andreea Moldovan, avertisment pentru manifestanţi: "Protestele, mediul ideal în care se transmite virusul"