Antena Meniu Search
x

Video Andreea Tonciu şi soţul ei, atacaţi pe o stradă din București după un incident în trafic: ”Ne atacă cu cuțitele!”

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au fost atacați de un bărbat, miercuri, pe o stradă din București, după un incident în trafic.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 30.12.2020, 16:27

Andreea Tonciu şi soţul ei, atacaţi pe o stradă din București după un incident în trafic: ”Ne atacă cu cuțitele!” Vezi și
  • Polițiștii au fost alertați cu privire la incident prin apel la 112 chiar de Andreea Tonciu.
  • Bărbatul care l-ar fi lovit pe soțul Andreei Tonciu a fost depistat și urmează să fie condus la Secția 11 Politie în vederea continuării cercetărilor.

Soțul Andreei Tonciu a fost lovit în față de șoferul unui autoturism, la agresiune fiind prezent inclusiv copilul victimei. 

Polițiștii au fost alertați cu privire la incident prin apel la 112 chiar de Andreea Tonciu.

"Astăzi, în jurul orei de 13:30, a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, că soțul său a fost lovit în zona feței de către șoferul unui autoturism, ca urmare a unui incident în trafic. La fața locului au sosit polițistii care la acest moment fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului", arată Poliția Capitalei.

Andreea Tonciu: „Trăim în junglă? Ne atacă cu cuțitele!”

Incidentul din trafic a fost relatat și de Andreea Tonciu, pe Facebook: ”În 2020, mergi cu maşina în trafic și ne atacă lumea cu cuțitele. Deci mergi cu maşina în trafic și te ia lumea la bătaie. Deci te ia lumea la bătaie efectiv și ne atacă cu cuțitele. În ce lume trăim, în junglă? Ne atacă cu cuțitele… Mi-a atacat soțul. Eram cu copilul în mașină. Nu e posibil așa ceva, deci nu e posibil așa ceva", spune Andreea Tonciu pe o filmare postată pe Internet.

Ulterior, polițiștii au anunțat că bărbatul care l-ar fi lovit pe soțul Andreei Tonciu a fost depistat și urmează să fie condus la Secția 11 Politie în vederea continuării cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Andreea Tonciu şi soţul ei, atacaţi pe o stradă din București după un incident în trafic: ”Ne atacă cu cuțitele!”