Antena Meniu Search
x

Andrei Nastase a inaugurat un club de lux in Neptun

Tinerii cu bani se pot muta acum la sud de Mamaia. Andrei Nastase si cel mai bun prieten al sau au inaugurat un club de lux in Neptun. Inca din prima seara localul a fost neincapator

Vezi și

Ca sa fie cu noroc, inca din prima seara, o mireasa a trecut pragul clubului. Aproape de miezul noptii clubul se transformase deja intr-un adevarat furnicar si cu greu mai puteai gasi un loc liber. Andrei si bunul sau prieten Horia, spun ca nu vor sa rivalizeze cu localurile din Mamaia, dar vor sa readuca Neptunul acolo unde era odata.

"Nostalgia m-a indemnat sa ajung in Neptun. Ne aducem cu totii aminte ca Neptunul a fost de departe si este una dintre cele mai frumoase statiuni", a povestit Horia Constantinescu, unul dintre propietari.

"Contributiile financiare sunt ale lui, eu mai putin financiar, mai mult incerc sa invat si poate la un moment dat vom fi chiar parteneri. Am fost alaturi de el, am vrut sa invat, invat in continuare si lucrurile merg intr-o directie buna", a spus baiatul lui Adrian Nastase. Andrei este constient ca notorietatea sa va aduce un plus clubului.

Totusi, in prima noapte de petrcere clubul a fost arhiplin desi multa lumea nu stia cine se afla in spatele distractiei. Andrei este hotarat sa petreaca vara asta mai mult timp in neptun decat acasa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Andrei Nastase a inaugurat un club de lux in Neptun