Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Angajat sătmărean, dispărut fără urmă de la serviciu. Răzvan e de negăsit, la fel şi o sumă mare de bani din gestiunea firmei la care lucra

Conducerea uneia dintre cele mai cunoscute firme din județul Satu Mare este foarte îngrijorată deoarece unul dintre angajații firmei este de negăsit.

de Redactia Observator

la 30.01.2018 , 21:39

Angajat sătmărean, dispărut fără urmă de la serviciu. Răzvan e de negăsit, la fel şi o sumă mare de bani din gestiunea firmei la care lucra

Conducerea uneia dintre cele mai cunoscute firme din județul Satu Mare este foarte îngrijorată deoarece unul dintre angajații firmei este de negăsit de câteva zile.

Este vorba despre Răzvan O., care de aproape o săptămână nu a mai fost pe la serviciu și nu mai răspunde la telefon, indiferent dacă este sunat de conducerea societății sau de colegii acestuia.

Conducerea firmei și colegii lui Răzvan se întreabă ce s-o fi întâmplat cu acesta de în ultima vreme nu mai este de găsit.

Articolul continuă după reclamă

Aceștia sunt deciși să solicite ajutorul poliției pentru a-l găsi Răzvan. Mai ales că Răzvan ar fi făcut un mare minus în gestiune la societatea la care a lucrat.

Dacă ştie cineva ceva despre Răzvan, lăsaţi un comentariu pe pagina de Facebook a Observator sau adresaţi-vă celei mai apropiate secţii de poliţie. (sursa)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Angajat sătmărean, dispărut fără urmă de la serviciu. Răzvan e de negăsit, la fel şi o sumă mare de bani din gestiunea firmei la care lucra