Antena Meniu Search
x

Video Angajată a Aeroportului Maramureş, violată de un coleg după petrecerea de Ziua Femeii. Băuse câteva pahare, apoi bărbatul a condus-o acasă

Petrecerea de Ziua Femeii a angajaţilor de la Aeroport Internaţional Maramureş s-a transformat într-un scandal de proporţii.

de Redactia Observator

la 20.03.2024, 08:33

Vezi și

O angajată ar fi fost violată de un coleg de serviciu, chiar după ce evenimentul s-a încheiat.

Cei doi ar fi mers împreună cu alţi colegi să se distreze, iar ca la orice petrecere au consumat şi câteva pahare de alcool. După terminarea acesteia, bărbatul s-ar fi oferit să o ducă acasă pe femeie.

Acolo însă, profitând de faptul că femeia era ameţită de aburii alcoolului ar fi violat-o. A doua zi, când s-a trezit din beţie, femeia s-a dus glonț la poliţie şi l-a reclamat pe individ.

Florina Meteş, purtător de cuvânt al IPJ Maramureş: În urma unei sesizări depuse la Poliţia Municipiului Baia Mare, la data de 9 martie anul curent, poliţiştii de investigaţii criminale au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de viol şi efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Angajată a Aeroportului Maramureş, violată de un coleg după petrecerea de Ziua Femeii. Băuse câteva pahare, apoi bărbatul a condus-o acasă