Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Angajatul unei firme de curierat a murit în timp ce supraveghea un TIR încărcat cu colete. Poliţiştii iau în considerare şi varianta unei crime

Moarte suspectă într-o cunoscută firmă de curierat de lângă Bucureşti. Un bărbat şi-a pierdut viaţa în timp ce supraveghea un camion care era încărcat cu colete. Poliţiştii au început ancheta şi iau în calcul, pe lângă un accident de muncă, şi varianta unei crime... deghizate în accident. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 23.03.2024, 10:33

Vezi și

Tragedia s-a produs joi-noapte în depozitul unei cunoscute firme de curierat de lângă Bucureşti, sub privirile terifiate ale colegilor de serviciu.

"După ce a fost încărcată marfă, paznicul a încercat să coboare pe scară de la depozit. Într-o fracțiune de secundă însă a fost strivit de camionul care ar fi dat cu spatele. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă bărbatul de 61 de ani nu a mai avut scăpare", transmite Cosmina Balint, reporter Observator.

Agentul de pază supraveghea încărcarea maşinii de mare tonaj. Se pregătea să verifice remorca, aşa cum îi cerea datoria, dar, când a coborât de pe rampă, a fost zdrobit de camion.

Curier: El a fost jos şi nu l-a văzut. Probabil a vrut să verifice ceva la TIR dacă e sigiliul. Poate dacă avea ceva vestă verde îl vedea 

Locul accidentului a fost izolat, iar poliţiştii au luat probe pentru ancheta care va stabili cine a greşit. 

Anne Ciolca, IPJ Ilfov: Efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă și ucidere din culpă. 

În paralel, şi firma de curierat a deschis o anchetă internă: "Securitatea la locul de muncă este o prioritate pentru noi și facem constant toate demersurile necesare pentru a asigura un loc de muncă sigur". 

Şoferul camionului urmează să fie audiat de poliţişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Angajatul unei firme de curierat a murit în timp ce supraveghea un TIR încărcat cu colete. Poliţiştii iau în considerare şi varianta unei crime