Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Accident între Logan-ul poliţiei şi un BMW, în Capitală. Singurul care a scăpat teafăr, un suspect aflat pe bancheta din spate

O maşină de poliţie s-a făcut praf azi-noapte la Bucureşti, într-un grav accident de circulaţie. Patru oameni au ajuns la spital după tamponarea violentă. Este o perioadă neagră pentru Poliţia Română. În ultima vreme, pierde aproape zilnic maşini de intervenţie în incidente rutiere.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 26.04.2023, 19:23

Vezi și

La trei dimineaţa, locuitorii blocurilor din zona intersecţiei 13 Septembrie - Şoseaua Panduri au fost treziţi din somn de un zgomot puternic. O maşină de la Poliţia Dâmboviţa care mergea cu viteză s-a tamponat violent cu un BMW care venea dinspre Catedrala Neamului. Impactul a fost atât de puternic încât maşina BMW ul s-a răsturnat şi bucăţi din ambele automobile s-au împrăştiat pe zeci de metri. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: Maşina de poliţie a intrat în ei sau cum a fost?

Tatăl șoferului de BMW: Păi, da, se vede cine. Normal că maşina!

Cei doi poliţişti din Logan duceau în Arestul Central un bărbat bănuit de complicitate la viol

Pe acelaşi subiect

Cei doi poliţişti din Logan duceau în Arestul Central un bărbat bănuit de complicitate la viol. Agenţii, şoferul şi pasagerul din BMW au fost răniţi şi duşi la spital. Singurul care a scăpat teafăr a fost suspectul.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Bărbatul a fost preluat de un echipaj din București și încarcerat o oră mai târziu.

Urmele accidentului se văd şi mai bine pe lumină. Accidentul este anchetat acum de Brigada Rutieră a Capitalei. Chiar dacă poliţiştii erau în misiune, cu girofarul şi sirena pornite, şi aveau dreptul să treacă primii prin intersecţie, aveau şi obligaţii.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Obligații au ambii șoferi. Legea spune că șoferul civil trebuie să acorde prioritate mașinii de poliție, în momentul în care aceasta are girofarul și sirena puse în funcțiune. Pe de altă parte, polițiștii trebuie să se asigure înainte de a intra în intersecție pentru a nu provoca un accident.

Accidentul din Bucureşti este unul dintr-o lungă serie în care au fost implicate maşini de poliţie. La începutul săptămânii, unul dintre cele trei BMW uri primite de Poliţia din Cluj a fost distrus într-un accident. Cei doi poliţişti au fost răniţi, iar unul a fost spitalizat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Accident între Logan-ul poliţiei şi un BMW, în Capitală. Singurul care a scăpat teafăr, un suspect aflat pe bancheta din spate