Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAŢIE. Accident neobişnuit în Constanţa. Un şofer a trăit spaima vieţii lui după ce a fost lovit de un TAB al Armatei

Accident neobişnuit într-un sens giratoriu din Constanţa. Un şofer a trăit spaima vieţii lui: l-a lovit un vehicul blindat al Armatei.

de Andreea Filip

la 12.09.2024 , 19:24

Accidentul a avut loc la intrare pe Autostrada A4. Martorii spun că şoferul nu a respectat semnalele Poliţiei Militare şi a intrat în sensul giratoriu de la ieşire din localitatea Ovidiu. Autoturismul s-ar fi strecurat printre vehiculele militare şi a fost acroşat. Blindatele se îndreptau către autostradă.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Vorbim doar despre pagube materiale pe care şoferul vinovat le va suporta. Traficul în zonă a fost paralizat timp de mai bine de o oră.

Vezi și
Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Accident neobişnuit în Constanţa. Un şofer a trăit spaima vieţii lui după ce a fost lovit de un TAB al Armatei