Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAŢIE. Alexandru a sfârşit într-un accident teribil, chiar de ziua lui de naştere. Părinţii săi l-au găsit mort în propria curte

Dramă cumplită într-o familie din Prahova. Părinţii şi-au găsit fiul mort în curtea casei, după ce s-a răsturnat cu maşina. Oamenii au fost treziţi din somn de bubuitura puternică. Tânărul de 28 de ani, şofer profesionist, îşi sărbătorea ziua de naştere. Se întorcea acasă, după ce îşi petrecuse noaptea cu iubita.

de Bogdan Dinu

la 03.10.2024 , 21:02

Drumul lui Alexandru s-a frânt brusc fix în ziua în care împlinise 28 de ani. Tânărul îşi petrecuse seara cu iubita, iar pentru azi organizase o petrecere. N-a mai apucat să-şi vadă prietenii şi să se distreze. Azi-noapte, în jurul orei patru, pe drumul spre casă, într-o curbă, n-a mai reuşit să controleze maşina, a spulberat un gard şi s-a răsturnat într-o curte de pe marginea şoselei. Şocant, locuinţa era chiar a părinţilor lui. Oameni s-au trezit brusc din somn din cauza bubuiturii. Când au ieşit, şi-au văzut fiul strivit între fiare. 

Filmul accidentului tragic din Prahova

"Aşa ceva...n-am văzut... A venit din curba aia, cum o fi pierdut controlul. Aici e periculoasă rău. Vă daţi seama, să rupă ţevile astea, a rupt din beton", spune tatăl lui.

Vezi și

Cât de puternic a fost impactul, se vede clar pe epava autoturismului. Maşina este complet distrusă - doar fiare contorsionate au mai rămas în partea din faţă. Geamurile s-au făcute praf, oglinzile au zburat, iar uşile şi plafonul sunt zdrobite. 

Pe acelaşi subiect

Părinţii au sunat disperaţi după ajutor.

"I-a lăsat cu inima frântă pe amândoi. Durerea asta nu ţi-o mai scoate nimeni...", spune mătuşa băiatului.

Iubita lui Alexandru, cea care l-a văzut cu câteva minute înainte să moară, a postat un mesaj sfâşietor pe Facebook. "Te rog mult să mă aştepţi să ne continuăm povestea", a scris tânăra. 

Băiatul era şofer profesionist în Marea Britanie. Pe reţelele sociale se poza des de la volanul tirului, prin Europa. Apropiaţii nu îşi explică ce s-a întâmplat dată fiind experienţa lui la volan. 

Poliţia a deschis o anchetă pentru ucidere din culpă. Se aşteaptă acum raportul toxicologic care trebuie să stabilească dacă tânărul era beat sau drogat când s-a răsturnat cu maşina în curtea casei prăinteşti. 

Bogdan Dinu Like

Bogdan Dinu s-a alăturat echipei Observator în anul 2020. În prezent activează în cadrul redacției Antena1 ca reporter de eveniment și investigații specializat în domeniul afacerilor interne.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Alexandru a sfârşit într-un accident teribil, chiar de ziua lui de naştere. Părinţii săi l-au găsit mort în propria curte