Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul tragediei din Ștefești, unde un tânăr a murit chiar de ziua lui. Alexandru s-a stins sub privirile părinţilor

Final cumplit pentru un tânăr de 28 de ani din Prahova. Bărbatul a murit noaptea trecută chiar când se întorcea de la petrecerea de ziua lui. Se pare că a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina chiar în curtea părinţilor săi. 

de Bogdan Dinu

la 03.10.2024 , 14:50

Accidentul a avut loc noaptea trecută şi, potrivit unor surse, tânărul venea de la propria petrecere aniversară. Era ziua sa de naştere.

Filmul tragediei din Ştefeşti. Alexandru a murit sub ochii părinţilor, în maşina răsturnată chiar în curtea familiei

Martorii spun că, din cauza vitezei excesive, acesta a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina, culmea, chiar în curtea familiei.

Vezi și

Ceea ce înseamnă că tânărul de 28 de ani şi-a pierdut viaţa sub privirile părinţilor.

Pe acelaşi subiect

Medicii au ajuns la faţa locului, dar, din păcate, nu au reuşit să-l salveze.

"În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, care se afla singur în autoturism la momentul impactului. În cauză cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s a produs evenimentul rutier", au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

A fost deschisă o anchetă la nivelul Poliţiei Prahova.

De asemenea, au fost luate probe, iar medicii legişti trebuie să facă acum o expertiză pentru a se lămuri dacă băiatul consumase sau nu alcool sau substanţe interzise, înainte de a se urca la volan. În acest caz a fost deschis un dosar penal, iar cercetările continuă.

Bogdan Dinu Like

Bogdan Dinu s-a alăturat echipei Observator în anul 2020. În prezent activează în cadrul redacției Antena1 ca reporter de eveniment și investigații specializat în domeniul afacerilor interne.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Ștefești, unde un tânăr a murit chiar de ziua lui. Alexandru s-a stins sub privirile părinţilor