Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAŢIE. Atac în stil mafiot în Braşov: individ, filmat cum ar fi incendiat o maşină

Atac în stil mafiot la Codlea! O maşină parcată în faţa unui bloc a ars, azi-noapte, cu flăcări enorme, care se apropiau de etajul doi. Zeci de locatari au fost în mare pericol - vehiculul putea sări în aer în orice clipă. Cu puţin timp înainte, camerele de supraveghere din zonă au filmat un bărbat care dădea târcoale maşinii.

de Redactia Observator

la 25.09.2024 , 19:21

Codlea - Ora 01.00. Flăcări imense se întind până la aproape şase metri înălţime. De la maşina care arde violent, focul ajunge şi la alt vehicul parcat. Locatarii ies speriaţi în stradă. Maşina incendiată era alimentată cu gaz, iar pompierii au evitat la limită deflagraţia.

"Am coborât ştiind că nu am cum să ajut, să fac ceva să sting maşina, că ardea foarte tare. Nu am făcut decât să mă duc în intersecţie să opresc circulaţia şi să anunţ vecinii să-şi mute maşinile", spune Iulian Balint, proprietar maşină.

"Nu am avut ce să facem. Nu poţi să faci nimc. Ce să faci? Stai şi te uiţi. Aştepţi pompierii", spune un martor.

Vezi și

Proprietarul maşinii crede că ar fi vorba despre o răzbunare

Pe acelaşi subiect

Proprietarul maşinii care a ars complet crede că a fost vorba despre o mână criminală. Camerele de supraveghere din apropiere ar fi suprins un bărbat care dădea târcoale zonei. Imediat ar fi pornit şi incendiul, cu flacără mare.

"E vorba de o posibilă răzbunare, nu ştiu din partea cui. A dat vreo două, trei ture pe lângă maşină. S-a întors şi în primă fază a spart geamul din partea dreaptă şi a aruncat un bidon, ceva combustibil lichid, după care a aprins maşina şi a fugit printre blocuri", spune proprietarul maşinii.

Incendiul de proporţii a afectat încă două maşini şi două apartamente. O femeie care locuieşte la etajul 1 a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că a suferit un atac de panică.

"Am auzit o bubuitură, iar la a doua bubuitură am sărit din pat, am văzut flacără. Centrala, toate geamurile la balcon sunt sparte. Adineauri a plecat domna de la asigurări, trimite un ispector să facă poze", spune proprietarul apartamentului.

Poliţiştii au adunat probe, au analizat imaginile filmate de camerele de supraveghere, dar încă nu au anunţat nimic despre un posibil suspect. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Cheltuiţi mai mult din bugetul familiei pentru produsele pentru copii decât pentru alte articole esenţiale?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Atac în stil mafiot în Braşov: individ, filmat cum ar fi incendiat o maşină