Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Cum putea să-şi piardă piciorul o copilă de 12 ani într-un parc: "Am auzit un ţipăt de acolo. Sângera foarte rău fetiţa"

Parcurile şi locurile de joacă pentru copiii par capcane mortale. O roată de bâlci s-a prăbuşit în Timiş cu trei copii în ea. Iar la Bucureşti, o fată de 12 ani a ajuns la spital cu piciorul zdrobit, după ce o masă de ping-pong s-a prăbuşit. A fost al treilea copil accidentat în ultima lună, într-un parc din Capitală.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 17.08.2023, 19:54

Vezi și

Toţi copiii din parcul de pe strada Coştila, din Sectorul 4, au amuţit când au auzit strigătele de durere ale fetei. Locul de joacă este mereu plin, mai ales că se află lângă o şcoală. Copila de 12 ani ieşise la plimbare cu două prietene. S-au oprit să se odihnească şi stăteau sprijinite de o masă de ping-pong când aceasta s-a rupt de la jumătate şi s-a prăbuşit. "Am auzit un ţipăt de acolo. A venit soţia mea, m-a chemat, avea plagă deschisă, sângera foarte rău fetiţa", spune un martor.

Autorităţile au înlocuit masa

Alertaţi de ţipete, părinţii care îşi plimbau copiii în parc i-au sărit fetei în ajutor până să vină ambulanţa. În timp ce copilul este internat, bucureştenii care locuiesc în jurul parcului cred că accidentul sângeros putea fi evitat. Masa de ping-pong era foarte veche, dar, în loc să fie înlocuită, era mereu cârpită. După accident, primăria a închis parcul. Aşa va rămâne până termină ancheta poliţiştii.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 4 au scos masa de ping pong care a căzut peste fetiţa de 12 ani şi chiar în aceste momente o înlocuiesc cu una nouă. Prefectul Capitalei a anunţat săptămâna trecută controale de amploare în parcurile din Bucureşti. În mai puţin de o lună, un copil de şase ani era să moară electrocutată la un loc de joacă, iar altul a ajuns la spital după ce lanţul leagănului în care se dădea s-a desprins din carabine. "Urmărim cazul. Echipele de control vor intra inclusiv în acest parc. Noi acum centralizăm toate locurile de joacă şi parcurile", a declarat Rareş Hopincă, prefectul Capitalei.

Un accident la fel de grav a avut loc şi în Timiş. O roată în care se dădeau trei adolescente s-a prăbuşit când a cedat postamentul. O fată de 11 ani a fost rănită, iar copiii care îşi aşteptau rândul s-au împrăştiat rapid. În toate cazurile poliţiştii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă şi refac şirul evenimentelor ca să afle vadă cine este vinovat pentru traumele copiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Cum putea să-şi piardă piciorul o copilă de 12 ani într-un parc: "Am auzit un ţipăt de acolo. Sângera foarte rău fetiţa"