Antena Meniu Search
x

Video Scene de groază într-un parc din București, după ce o masă de ping-pong s-a rupt și a căzut peste piciorul unei fetițe de 12 ani

O fetiță în vârstă de 12 ani s-a rănit într-un parc din București, după ce s-a urcat pe o masă de ping-pong, care ulterior s-a rupt. Incidentul șocant a avut loc aseară, într-un loc de joacă din Sectorul 4. Copila a fost rănită grav la un picior și a ajuns de urgenţă la spital. Oamenii din zonă sunt extrem de revoltați și spun că parcul este plin de pericole. Vă avertizăm că urmează detalii şi imagini cu un puternic impact emoţional.  

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 17.08.2023, 09:08

Vezi și

O seară liniştită de joacă în parc se putea transforma într-o tragedie pentru fetiţa de 12 ani, aflată în parcul din Sectorul 4.

Tânăr: Statea pe o masă cu încă o prietenă de-a ei și, la un moment dat, s-a rupt masa. I-a retezat carnea de la picior.  

Fetița era însoțită de părinți, iar într-un moment de neatenție copila s-a urcat pe masa de ping-pong, iar mai apoi masa s-a rupt. Martorii au fost primii care au intervenit, i-au acordat primul ajutor medical si a fost transportata la spital. 

Tânăr: Am ajuns la fetiță, fetița avea o plagă deschisă, i-am imobilizat piciorul, i-am oprit sângerarea, masa căzută. În partea care a căzut sunt fiarele care au fost în trecut rupte și doar au sudat un pic.  

Pe acelaşi subiect

Masa de ping-pong fusese sudată în urma cu două zile  

Minora a fost transportată la Spitalul Marie Curie acolo unde a primit ingrijiri medicale. 

Dupa această întâmplare, parcul a fost inchis. In prezent se desfasoara o ancheta pentru a se stabili cum s-a intamplat totul, dar şi cine se face vinovat de incident. Martorii spun că masa de ping-pong care s-a rupt fusese sudată chiar în urmă cu două zile.  

Bărbat: Că s-a lăsat, au venit, au sudat-o și acum s-a rupt de tot.

Locuitorii din zonă sunt extrem de revoltaţi si spun ca autoritatile nu iau masuri pentru siguranta copiilor in parc. Pe langa lipsa iluminatului dupa lasarea intunericului, parcul este plin de probleme. 

Este al doilea incident grav petrecut, în ultimele zile, într-un parc din București. Săptămâna trecută, o fetiţă de 10 ani s-a electrocutat în timp ce se juca într-un spaţiu pentru copii din Sectorul 6 al Capitalei. Ea a atins un stâlp de iluminat public și a fost dusă la spital cu arsuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Scene de groază într-un parc din București, după ce o masă de ping-pong s-a rupt și a căzut peste piciorul unei fetițe de 12 ani