Antena Meniu Search
x

Video La nici 24 de ore, Primăria Sectorului 4 a înlocuit masa de ping-pong care s-a prăvălit peste fetița de 12 ani cu una nouă, din granit

O fetiţă în vârstă de 12 ani a ajuns la spital cu răni grave la picior după un accident petrecut la un loc de joacă din Capitală. Fata s-ar fi urcat pe o masă de ping-pong, iar aceasta a cedat. Incidentul a avut loc la nici două săptămâni după ce o altă copilă s-a electrocutat într-un loc de joacă din Bucureşti. După accidentul de aseară s-au deschis mai multe anchete. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 17.08.2023, 14:05

Vezi și

Oamenii care locuiesc în zonă se plâng că parcul ascunde multe pericole. Ei spun că ar fi făcut mai multe sesizări cu privire la masa de ping-pong care a căzut peste fetița de 12 ani.

Potrivit martorilor, aceasta era ruginită și stătea să cadă, iar incidentul s-ar fi produs pentru că nu a putut să susțină greutatea fetiței.

Primăria Sectorului 4 a înlocuit masa veche de ping-pong cu una nouă din granit

Reprezentanții Primăriei Sectorului 4 au demontat gardurile parcului și au înlocuit masa veche de ping-pong cu una nouă din granit. Ei spun că în fiecare loc de joacă există un set de reguli care trebuie respectate și că, până la finalizarea anchetei, acest loc de joacă va rămâne închis.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală și vor acum să afle cum s-a întâmplat întreg evenimentul  și cine va trebui să răspundă pentru acest incident.

Săptămâna trecută, o fetiţă de 10 ani s-a electrocutat în timp ce se juca într-un spaţiu pentru copii din Sectorul 6 al Capitalei. Ea a atins un stâlp de iluminat public și a fost dusă la spital cu arsuri. 

În ultimele zile au mai avut loc incidente asemănătoare: o fetiţă a fost rănită în parc după ce s-a prăbuşit cu caruselul, iar în Bacău o altă fetiţă a fost rănită după ce leagănul s-a rupt cu ea şi un şurub de metal i-a căzut în cap.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » La nici 24 de ore, Primăria Sectorului 4 a înlocuit masa de ping-pong care s-a prăvălit peste fetița de 12 ani cu una nouă, din granit