Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul de la filmările pentru "Cursa". Lamborghini, distrus complet

Accident de infarct la Bucureşti, în timpul filmărilor pentru o peliculă de acţiune. Un Lamborghini şi un Porsche s-au făcut praf când o maşină condusă de un cascador a lovit în viteză o bordură. Trei oameni au ajuns la spital, iar pagubele sunt de sute de mii de euro. La volan erau cascadori profesionişti din echipa lui Răzvan Puiu, actor care a lucrat şi pentru filmul Misiune Imposibilă.

de Bianca Iacob

la 26.08.2024 , 19:33

Curse de maşini cu sute de cai putere şi un accident care nu era în scenariu a avut loc, azi-noapte, pe o arteră din Bucureşti, transformată în platou de filmare pentru Cursa - un film de acţiune. "S-a auzit o bubuitură! O acceleraţie de maşină, o bubuitură şi s-au răsturnat. Au plecat de aici şi s-au răsturnat tocmai acolo. A făcut maşina zdrenţe", spune un martor. În momentul accidentului, strada era închisă şi încercuită cu bandă de semnalizare. Chiar şi un echipaj de poliţie era la faţa locului. În scena ratată, una dintre maşini s-a urcat pe bordură, iar cealaltă a lovit-o din spate. Apoi, s-a răsturnat şi a intrat în gardul Universităţii Ecologice.

Trei oameni au ajuns la spital după accident

"Era o scenă extraordinar de simplă. Două maşini aflate pe aceeaşi bandă, una în spatele celeilalte şi cea din spate intra în depăşire când a schimbat banda a intrat într-un derapaj şi a agăţat ce era acolo...bordură. Camera car care era în spate a venit peste", a declarat Codin Maticiuc. Una dintre maşinile distruse la filmări este un Lamborghini asemănător cu acesta. Sub capotă sunt 800 de cai putere. Maşina poate atinge 100 de km/h în doar 3 secunde. În mod clar, un supercar pe care nu îl poate pilota oricine.

Vezi și

Trei oameni au ajuns la spital după accident. Doi cascadori profesionişti şi un operator. La spital a mers şi Codin Maticiuc unul dintre producătorii şi actorii din film. "Vreau să vă anunţ şi mă bucur să vă anunţ că sunt bine, sunt în afara oricărui pericol", a declarat Codin Maticiuc. Cei trei membri ai echipei de filmare au fost externaţi, azi-dimineaţă, după ce au trecut prin mai multe investigaţii medicale. Echipa de cascadori din film este coordonată de Răzvan Puiu, care a lucrat şi la celebra peliculă Misiune imposibilă. Producătorii filmului aveau aprobarea Poliţiei pentru a închide bulevardul pe care a avut loc accidentul. Anchetatorii au deschis, însă, un dosar penal în acest caz.

Bianca Iacob Like

Singurul lucru pe care ştiu bine să îl fac e meseria asta de jurnalist! Într-o lume destinată si dedicată oarecum bărbaților, am ajuns să fiu reporter în două războaie. De fapt, sunt mai multe, vreo 4.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul de la filmările pentru "Cursa". Lamborghini, distrus complet