Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE: Cum s-a răsturnat o remorcă plină cu lemne peste mai multe femei, în Pașcani: "Ferească Dumnezeu!"

Accident grav la Paşcani: trei femei au fost rănite şi o alta a suferit un atac de panică, după ce un camion plin cu lemne s-a răsturnat peste ele. Mai mulţi oameni erau pe trotuar în momentul în care remorca plină cu buşteni s-a revărsat pe stradă. Unii au reuşit să fugă, dar o mamă şi fiica ei care stăteau pe bancă au fost strivite de mormanul cu lemne. Accidentul a fost filmat de o cameră de bord. Poliţiştii au deschis o anchetă. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 08.03.2023, 19:35

Vezi și

Incidentul tragic s-a petrecut în jurul prânzului pe o stradă din Paşcani, la ieşirea din oraş. În imaginile surprinse de o cameră de bord se observă cum şoferul camionului virează la stânga, moment în care remorca din spate încărcată cu lemne intră în balans şi se răstoarnă. Buştenii s-au împrăştiat într-o clipă pe trotuar, acolo unde oamenii stau de obicei la ocazie.

"Doamne fereşte, îi chiar în staţie! Ferească Dumnezeu!", spune un martor.

14 oameni erau în momentul accidentului pe trotuar.

Clara Mihociu, reporter Observator: Norocul oamenilor a fost că de la locul în care s-a dezechilibrat remorca şi până la punctul în care s-a răsturnat pe trotuar exista o distanţă de câţiva metri. Aşadar, cele mai multe persoane care erau atunci acolo au avut timp să vadă şi să se ferească din calea buştenilor.

Pe acelaşi subiect

O mamă de 43 de ani împreună cu fiica ei stăteau pe bancă şi nu au mai reuşit să fugă din calea camionului

O altă femeie de 65 de ani a fost lovită de buşteni. Victimele au fost duse de urgenţă la spitalul din Paşcani. De îngriiri medicale a avut nevoie şi o tânără care s-a speriat îngrozitor.

Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD Iaşi: Una dintre ele cu fractură la nivelul membrelor inferioare, celelalte trei cu traumatisme de tip contuzie, scoriaţii. Cea mai tânără pacientă, 19 ani şi cu un atac de panică. Starea victimelor este una stabilă, sunt toate patru conştiente.

Buştenii din cele două remorci erau legaţi cu mai multe chingi. În momentul virajului şoferul ar fi atins cu roata din stânga-spate scuarul, apoi remorca s-a răsturnat. Chingile au cedat. martorii spun că şoferul ar fi avut viteză

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE: Cum s-a răsturnat o remorcă plină cu lemne peste mai multe femei, în Pașcani: "Ferească Dumnezeu!"