Antena Meniu Search
x

Video "Doamne fereşte, chiar în staţie aici!" O mamă și o fiică aflate pe o bancă, rănite grav. Nu au mai putut fugi să se salveze

Coşmarul tuturor şoferilor, subiect al multor filme de groază, a devenit realitate pe o şosea din Paşcani. O remorcă plină cu lemne s-a răsturnat pe trotuar şi a prins trei oameni dedesubt. Victimele aşteptau microbuzul într-o staţie când s-au trezit cu buştenii prăvăliţi peste ele. O cameră de bord a suprins întreaga scenă.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 08.03.2023, 17:38

Vezi și

"Doamne fereşte, chiar în staţie aici! Ferească Dumnezeu şi Măicuţa Domnului! Doamne, Maica Domnului! E jale! Ferească Dumnezeu pe toată lumea!"

Mamă și fiică rănite grav de lemnele căzute

Din fericire, cele patru persoane care au ajuns în cele din urmă la spital sunt acum în afara oricărui pericol. Două dintre ele sunt rănite mai grav, o femeie de 44 de ani și fiica ei de 20 de ani, care erau pe o bancă în respectiva stație și au fracturi multiple și altă persoană de 63 de ani, care de altfel a suferit câteva zgârieturi. O a patra persoană a suferit doar un atac de panică.

Toți ceilalți oameni care se aflau însă în stația respectivă s-au speriat tare în momentul în care au văzut ce se întâmplă. La doar câțiva metri de respectivul loc în care se afla stația respectivă, în momentul în care acel camion a făcut virajul la stânga, șoferul nu a fost foarte atent, iar cu o roată de la remorcă a agățat squarul și aceasta s-a răsturnat. O parte din oameni au reușit să fugă în momentul respectiv. Se pare că lemnele au fost asigurate cum trebuie.

A fost deschis dosar penal și continuă cercetările. Imaginile de pe camerele de bord sunt terifiante, alți șoferi care au filmat s-au declarat șocați. Nimeni nu credea că nu vor fi și persoane decedate și doar o minune a făcut să nu se întâmple asta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Doamne fereşte, chiar în staţie aici!" O mamă și o fiică aflate pe o bancă, rănite grav. Nu au mai putut fugi să se salveze