Antena Meniu Search
x

Video Momentul dramatic când remorca încărcată a unui camion cu bușteni se răstoarnă peste trecători, în Pașcani. Trei persoane au fost rănite

Moment dramatic surprins de camera de bord a unei mașini. În plină zi, pe o stradă din Pașcani, remorca încărcată a unui camion cu bușteni s-a răsturnat pe oamenii aflați pe trotuar, într-o stație de autobuz improvizată.

de Monica Palade

la 08.03.2023, 16:01

Vezi și

Trei persoane au fost rănite, iar o a patra a suferit un atac de panică, informează reporterul Observator Clara Mihociu.

„Nu este nimic amenajat aici, fiind stație. Balansul, a lovit bordura”, spune un martor despre accidentul care se putea transforma într-o tragedie. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ce spun polițiștii

Astăzi, 08 martie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii pășcăneni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza mun. Pașcani.

Din verificările efectuate la fața locului, a rezultat faptul că remorca unui camion s-a răsturnat, iar o parte din buștenii transportați ar fi ajuns pe trotuar, unde ar fi rănit 3 persoane.

O a patra persoană ar fi avut un atac de panică. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Momentul dramatic când remorca încărcată a unui camion cu bușteni se răstoarnă peste trecători, în Pașcani. Trei persoane au fost rănite