Antena Meniu Search
x

Video Fetiţă de 8 ani, lovită în plin de o şoferiţă pe un drum din Galaţi. Copila a fost preluată de un elicopter SMURD

O fetiţă de 8 ani a fost lovită de o maşină chiar după ce a coborât din microbuzul şcolar. Se pare că fetiţa s-ar fi grăbit să traverseze printr-un loc nepermis, moment în care maşina condusă de o femeie de 36 de ani a intrat direct în ea. Impactul a fost extrem de violent. Copila a fost preluată de un elicopter SMURD şi a ajuns în comă la spital. Momentan, medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire ale micuţei.

de Redactia Observator

la 08.03.2023, 18:15

Vezi și

A vrut să traverseze prin loc nepermis, dar nu a mai ajus cu bine pe partea cealaltă a drumului. O fetiţă de 8 ani din Galaţi a fost lovită în plin de o maşină la volanul căreia se afla o şoferiţă de 36 de ani. Accidentul s-a petrecut pe DJ 251A, în comuna Corod. Copila a fost preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transportată la Spitalul de Urgenţă pentru Copii din Galaţi.

Fata de 8 ani, izbită de o şoferiţă. Copila traversa prin loc nepermis

Accidentul a avut loc pe DJ 251A, în comuna Corod. ”Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit că o femeie, cu vârsta de 36 de ani, din comuna Matca, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Judeţean 251A, din localitatea Corod, a surprins şi accidentat o minoră, cu vârsta de 8 ani, din comuna Corod, care se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar. Minorei i-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului de către un echipaj medical de la ambulanţă şi a fost ulterior preluată de elicopterul SMURD Galaţi pentru a fi transportată în regim de urgenţă la Spitalul de Urgenţă pentru Copii "Sfântul Ioan" Galaţi”, a informat Poliţia Judeţeană Galaţi.

Femeia aflată la volan nu consumase alcool. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din  culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 8 ani, lovită în plin de o şoferiţă pe un drum din Galaţi. Copila a fost preluată de un elicopter SMURD